Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

cica

haj mam 26 rokov 164 cm 54 kg,ked som sla na VS v roku 1999 mala som 48 kg tak aspon na tych 50kg by som chcela schudnut...a idem dole pretoze aj ked sa vaha v priebehu dna pohybuje aj 2,5kg mala som 56-57 kilogramov ked som isla spat,teraz sa uz usmievam,lebo rano mam aj 53,5 kg...len vela pohybu,vecer jest menej...alebo ovocia a zeleninu a kila pojdu sami dole...alebo ak ma niekto velmi rad sex,tak aj to pomaha...aspon sa citite lepsie...tak vela zdaru mile kocky

qreltiu456

ja mam vysku 160cm a vazim 49kil...no teraz mam idealnu postavu, no v zime som mala 59kil co bolo dost...a tak som si uvedomila ze treba s tim nieco spravit...kedze ja sa neviem udrzat pri tych sprostych dietach tak som sa zacala hybat!!zacala som sa bicyklovat v zime na stacionarnom bicykli a v jari ako to bolo hnet mozne tak som nasadla na bicykel a bicyklovala som sa kazdy den....no zakladne na tom bolo ze som jedla viac doobedu ako poobede a vecer som uz nic nejedla posledne jedlo som mala o siedmej vecer....a najdolezitejsie na tom bolo pitie cistwej vody stale som ju pila(aspon nebudem mat problemy s oblickami;))no a nakoniec sa mi urychlil metabolizmus a schudla som

lea

No ja mam 1,76 cm a 58 kg. stale si vsak pripadam tucna. mam 31 rokov. kedysi som mavala skoro 70 kg a mala som z toho komplexy, citila som sa ako slon. dokonca som bola tazsia ako moj vtedajsi frajer, ten mal len 69 kg.. no hroza.. odvtedy si hladam len chlapov nad 100 kg, vyzeram pri nich lepsie.. nesrandujem.. aj ked mam podla kg idealnu vahu, komplexova z obezity sa nezbavim, myslim, ze kto raz bol tucny, ma ten strach zakodovany v podvedomi.

anabelita

podla mna musis dobre vyzerat jacquelin..sice take 3-4 kilka by si mohla pribrat...aby si mala aspon nejake tie zenske tvary...:-)

evitka

jacquelin urcite si kocka tak kasli na vysku ved aj eva longoria je mala a velmi pekna, mne osobne su nizsie baby milsie ako hepy, nechcem tym teraz urazit vysoke dievcata

jacquelin

viete vy to velmi posudzujete podla kil, ale ked ma nizka holka tak isto kil popr centimetrov ako vysoka hned inak vyzera...kebyze mam o 10-15 viac a svoje miery tak by som bola maximalne spokojna...ale to mat nikdy nebudem... :(

jacquelin

no ja som krpec mam 162 cm...takze to cele berte s rezervou a...ja do zeleniny pocitam aj strukoviny a veci podobne nechutne...akoze ja jem vsetko len s mierou..aj cokoladu kludne zjem ale nie celu a kazdi den...a aj maso maximalne raz do tyzdna nejaky maly kusok nech to telu nechyba a mlieko???-to je okrem nesladenych cajov alebo cistej vody jedina vec co pijem...