Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

janushka

livia22
tiez sa mi ta cast rachelkinho prispevku zdala trochu divna,ale myslela som,ze len trochu prehnane vyjadruje nespokojnost so svojou postavou,resp. chce pocut od ostatnych, ze tucna nie je.Ale v poslednom prispevku spomina anorexiu..mala si pravdu,ked si nas vyhanala do temy anorexia-bulimia.smutne.Ale aby bolo jasne,ja ziadnou takouto poruchou netrpim.nastastie.

maťa

mno.... 16 rokov,168cm a 65 kg :( od soboty, t.j. zajtra zacinam s 90 dnovkou. Drzte mi palce,nech dam aspon na tych 55 :) ja sa budem velmi snazit. a kcem sa vas opytat,pri 90 dnovke jete len ranajky,obed,veceru? pomedzi to nic?(okrem vitaminovych dni)

lima

rachelka
ja som v case svojej choroby anorexiu nevnimala ako nieco zle ponukla mi to co som chcela teda vyssie sebavedomie dosiahnute stihlou liniou a mne to stacilo lenze takto sa neda zit vecne raz budes chciet od zivota viac a zistis ze ak koncentrujes celu svoju osobu a vsetku svoju energiu udrzaniu svojej vahy nezvysi ti sil bojovat za ine svoje sny odrazu stratis svoju identitu...bola som stvrtacka na strednej ked som sa rozhodla zobrat svoj zivot do svojich ruk mala som na to aby som isla na vysoku a vedela som ze ak sa nespamatam zahodim tuto svoju prilezitost lebo anorexia ta pohlti celu vezme si narok na cely tvoj zivot riadi ho diriguje vecne jej vsetko musis podriadit a prisposobit je vzdy na prvom mieste musela som si vybrat...
dnes studujem na ekonomickej univerzite a verim ze ma caka pekna buducnost uz viac nie som dokonalou anorektickou perfektna postava je prec no dnes sa dokazem tesit z inych veci nasla som cestu k sebe jednoducho som si musela vybrat kym chcem v zivote byt ci niekym kto ma strach z vlastnej identity alebo sama sebou
priznavam obdobie mojej anorexie bolo najkrajsim obdobim mojho zivota zila som v akejsi euforii vo svojom vlastnom svete a pre mna bol ten svet dokonaly a napriek tomu som stastna ze som konecne slobodna hlavne sa maj rada...

livia22

neverim ze clovek ktory ma 47 kil je uuplne tucny :DD to je prinajmensom vtipne.. alebo skor na zamyslenie dotycnej.. vy sa tu skor vsak podporujete :D ja len ze v tomto vidim chorobnost.. inak som na to skoro rovnako, vazim 48 a 160 a kedy som povedala pred kamaratmi alebo hocikym ze som tucna tak by ma tazko vysmiali :)) sice tiez mam nejake tuky, ale som zena..tie tuky tam maju byt a tuk treba
A do mna :)))

rachelka

nessie
Ja som zacala tak ze som vsetky sladke malinovky a pod. vymenila LEN za cistu neperllivu vodu a zelene caje. Vyradila som sladke a zacala jest vela salatikov. Dietne veci ako suchare nizkotucne jogurty a proste takto. A nejedla som neskoro vecer a hlavne nie pred spanim. A jedla som PRAVIDELNE. Chodim pravidelne cvicit a aj vela behavam. No a to by som ti radila ak chces schudnut. Ale daj si pozor bo ja som sice schudla par kil ale na 47 som to dotiahla pomocou anorexia a teraz uz bulimie. :( a neviem sa z toho dostat .

lima

baby ste uplne krasne take ako ste tak prestante blbnut hlavne vy co mate 167 cm a 52 kg alebo 47 kg
5 rokov som mala anorexiu bolo to najbohatsie obdobie mojho zivota co sa tyka hladania samej seba a svojho miesta v zivote dnes som tu a bez tejto choroby lebo som si uvedomila ze niekedy sa musime vzdat svojich "marnosti" aby nezatienili nas same a aby sme neprisli o veci ktore su naozaj dolezite