Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

anjelicek

je to pravda,tie BMI to je hlupost.mne vychdza podvaha ale neviem rpeco potom mam tukove vankuse,hlavne na bruchu a stehnach.

janushka

rachelka, mne to pripada akokeby to bol nejaky obranny mechanizmus tvojho tela, aj ked ty s vahou nie si spokojna, tak tvoje telo si mysli, ze takto je to ok.ja mam zo seba podobny pocit, preto sa s tym uz nezatazujem.

rachelka

No hej dala som z 56 dole na 47. a teraz cvicim a vsetko jak sa len da ale vaha stoji. :( neznasam ju sak som uplne tucna nechapem preco to uz viecej nejde ked sa tolko snazim :( snad to este pojde

evitka

janushka mas pravdu vo vsetkom co pises.a ten index je strasne siroky zaber hmotnosti takze uz len to napoveda o tom ze to neni uplne ok skuste si predstavit normalna hmotnost 19 az 25 cislo indexu a pritom to je tusim vaha od 53 do 67 pri 170 vyske a to je sakra rozdiel!!! takze kazdy ako sa citi a vieme vsetky co chceme chudnut ze su vaznejsie probloemy, ale preco sa necitit na 100% spokojna?! ved zijeme len raz tak nech to stoji za to!!!!

janushka

1.ano, zdravie je najdolezitejsie,ale toto nie je tema o naj zivotnych hodnotach, ale o chudnuti.:-)
2.ja nespominam ziadne jednostranne zamerane diety, pretoze ich efekt je presne taky ako pises,mam to odskusane,ani nie tak drzanie diety ako skor nejedenie a to je naj hlupost, aku clovek moze spravit.zblbne to metabolizmus.

livia22

myslim, ze podstatne je zdravie :)
vykyvmi v strave clovek skor ci neskor priberie..ak sa clovek stravuje zdravo stale a cvici, je to super :) ale myslim ze ak baba vazi 50 kil a menej tak nemusi drzat specialne diety..potom priberaju este viac ako predtym..takze asi tak :) ale je to vec nazoru

janushka

myslim,ze je to aj otazka vkusu,nemam nic proti babam typu krv a mlieko,mnohym to fakt sekne.Ja osobne vsak preferujem stihlost typu missky az modelky.Ale aj tak najpodstatnejsie je mat telo pevne.

janushka

ja netvrdim, ze mam nadvahu,resp. ze som tucna.len by som chcela mat sumernu postavu.je hlupost posudzovat podla bmi indexu.podstatny je typ postavy:hruska,jablko,ceruzka,presypacie hodiny.a potom podiel tuku a svalovej hmoty tiez hra svoju rolu.mam kamosku ktora vazi o 2-3kg viac nez ja pri uplne rovnakej vyske a type postavy a pritom je omnoho stihlejsia nez ja.anorexia a bulimia su vazne choroby, ale snaha zdravo sa stravovat, sportovat a tak dosiahnut spokojnost aj so svojou fyzickou strankou je podla mna uplne v poriadku.

anjelicek

avojte, ja mam 167cm, 52kg.mieri presn enevime,ale potrebujem sa zbavit vakusikov na bruchu,zadku avnutornej starne stehien.ale neviem uz ako:-(