Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

germi

No.... tak ja mam 176 cm a vazim 67kg... ete v oktobri som vazila 73, potom v decembri som zisla na 63 ale potom som striedavo hladovala a prejedala sa tak som sa vypracovala na mojich "krasnych" 67... som so sebou nadmieru nespokojna, tym viac, ze vsetci okolo mna akosi schudli, len ja som pribrala. chcem mat do konca juna aspon 62kg... no neviem, ale hadam sa podari. ale zastavim sa az na vahe 57kg-to je moj sen :)

aneta124

Tak ja mam vysku okolo 162cm a vazim 62 a chcem schudnut aspon takych 10 kg.... lebo mam strasne komplexy z toho ako vyzeram a preto uz v lete nechodim ani na kupaliska a len sa snazim aby ma nikto nevidel .. aj v trosku obtiahnutejsom tricku sa hambim ist vonku

chcem byt ako predtym

Ja mam 169 cm a vahu 75 kg, pred takymi dvoma rokmi som este mala 52 kg... takze som si kupila permanentku do fitka a zacinam na sebe makat aby som bola ako predtym lebo uz ma to dost stve... drzim palce vsetkym

evuso

Ja mam vysku 175 a 75kil uz som schudla 10 a este chcem schudnut 10kil.Dufam ze sa mi to podari v priebehu 2mesiacov.

jana322

Mam 34 rokov, vaha 57 kg, vyska 170 cm. Chcela by som schudnut aspon na 53 kg, lebo mam zle rozlozene tuky a uklada sa mi tuk na bruchu, zadku a bokoch. Pritom stehna, lytka, ruky, prsia mam idealne, len tie babske proporcie ma stvu. Vie niektora dobre cviky na tieto miesta - brucho, zadok, boky? Pripadne dietu zameranu na tieto casti tela? dakujem

lenka. d

Ahojte.Prosim poradte.Kamoske meska menzes uz pomaly mesiac,no mala chlapca a tyzden pred ich rozchodom a pred menzesom do nej 2x striekol a jej stale meskaju,co ma robit,lebo k lekarovi nechce ist,poradte

betka20

ja mam vysku 169 a vazim 66kg. a chcem 57 mozno menej ale ked ja som taka ze sa neviem donutit a povedat nie.prvej som to dokazala a mala som 54.chcela by som to spat

Gadget

ahoj Eveli1545, vahu mame skoro rovnaku, len mam o 1cm viac a hlavne to ze ja mam problem skor so spodnou castou tela. brucho je viac menej v pohode, ale zadok, boky a hlavne stehna:( Potrebujem schudnut min 10 kg, ale netusim, ako co najrychlejsie a bez nasledneho priberania...
skusala som od januara cvicit, aj sa mi darilo, ale potom skola, brigada a tak som trosku zanedbavala. aNo a teraz mam vyvrtnute koleno, tak ziaden pohyb a asi som aj dost pribrala. to mam byt fakt len na ovoci a zelenine? aspon na zaciatok, pokial si trosku upravim vahu? Dakujem za odpovede...

eveli1545

vazim 65kg a meriam 165cm.doktorka povedala, ze nemam nadvahu.ale zle usporiadane tuky.proste v obvode pasa pneumatiku.ako sa jej zbavim vela jem to jee pravda,ale zasa sa stale hyem.hm?

didi

Jacquelin, podala si asi ten najhorsi mozny sposob stravovania, ale tvoje zdravie. Telo nemoze zit len zo zeleniny a ovocia!!! Kde si nechala strukoviny? mliecne vyrobky? ... a tie miery su fakt hrozne, nemas sa cim chvalit, ak teda niesi este dieta. Ak nie si, bez k lekarovi kvoli poruche stravovania. Nic v zlom. papaaa