Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

evitka

jacquelin: ak chodis na prvy stupen zakladnej skoly a merias pod 155cm tak je to suuuuper, v opacnom pripade ta nechcem vyhanat ale by si mala prejst do inej sekcie fora a navstivit lekara

anabelita

omg..tak ja mam 56kg a meriam 165cm..ty kolko merias,hm??..ci,ale mas potom fajne pevnu volu ked si tak dokazala..ja by som chcela na 50-49kg a budem rada..a to sa ti za jaky cas podarilo??..a sorka,ale ne si ted moc chuda,ale zas si nemysli,ze ta chcem sudit,ale ako 42..mno sila,uau...

jacquelin

z 56 na 42... miery: najprv-prasa, teras: 83-57- 83
recept?? zelenina, zelenina, ovocie, zelenina....+ obcas nake tie tuki nex ich wie twoe telo spalowat...

maťa

Dew,velmi pekne ti dakujem. Je to fajn,ze ma podpori niekto, kto si to zazil. A ja mam silnejsiu motivaciu,pretoze viem,ze sa to da. Zatial som v pohode i ked je pravda,ze je to len druhy den :) ako som uz spominala,mam tu 90 dnovku. No som vazne zvedava,co to so mnou urobi :)

gapka

Ajoj,ja vazim 54kg a meriam 166cm....rada by som bola chudsia,moje 4 naj kamosky su stihlejsie ako ja.Jem dost vela sladkosti a neviem co mi pomoze aby som nejedla,asi len moja vola.Ak vie niekto o niecom piste prosim na mail,dakujem

dew

maťa,
chcela by som ta podporit. Zvladnes to tak, ako som to zvladla ja ;) mala som 15 rokov, 168cm a 65 kg a okolo seba plno skodoradostnych ludi, ktori mi neustale pripominali, ako vyzeram. Zvolila som podobny postup ako rachelka + som si dokola citala rady Edity Sipeky, fakt uuuucinne. Ziadna bulimia ani anorexia sa mi nepriplietla do cesty, pretoze sa dokazem ovladat a mala som vsetko pod kontrolou. Schudla som v priebehu troch mesiacov 10 kil a tuk premenila na svaly. Dnes mam 18 a vahu 54, cim ti chcem povedat, ze jo-jo efekt sa nedostavil ;) vela stastia!