ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
jacquelin: ak chodis na prvy stupen zakladnej skoly a merias pod 155cm tak je to suuuuper, v opacnom pripade ta nechcem vyhanat ale by si mala prejst do inej sekcie fora a navstivit lekara
omg..tak ja mam 56kg a meriam 165cm..ty kolko merias,hm??..ci,ale mas potom fajne pevnu volu ked si tak dokazala..ja by som chcela na 50-49kg a budem rada..a to sa ti za jaky cas podarilo??..a sorka,ale ne si ted moc chuda,ale zas si nemysli,ze ta chcem sudit,ale ako 42..mno sila,uau...
z 56 na 42... miery: najprv-prasa, teras: 83-57- 83
recept?? zelenina, zelenina, ovocie, zelenina....+ obcas nake tie tuki nex ich wie twoe telo spalowat...
jacquelin:
ved sa pochval :-)...kolko si schudla??...porad jako,hehe...
aj by som sa pochvalila ale uz sa bojim reakcii na chudnucich forach...ae aspon sa drzte..
Dew,velmi pekne ti dakujem. Je to fajn,ze ma podpori niekto, kto si to zazil. A ja mam silnejsiu motivaciu,pretoze viem,ze sa to da. Zatial som v pohode i ked je pravda,ze je to len druhy den :) ako som uz spominala,mam tu 90 dnovku. No som vazne zvedava,co to so mnou urobi :)
maťa,
chcela by som ta podporit. Zvladnes to tak, ako som to zvladla ja ;) mala som 15 rokov, 168cm a 65 kg a okolo seba plno skodoradostnych ludi, ktori mi neustale pripominali, ako vyzeram. Zvolila som podobny postup ako rachelka + som si dokola citala rady Edity Sipeky, fakt uuuucinne. Ziadna bulimia ani anorexia sa mi nepriplietla do cesty, pretoze sa dokazem ovladat a mala som vsetko pod kontrolou. Schudla som v priebehu troch mesiacov 10 kil a tuk premenila na svaly. Dnes mam 18 a vahu 54, cim ti chcem povedat, ze jo-jo efekt sa nedostavil ;) vela stastia!
po tom,co napisal zaba,ja fakt neviem co mam jast asi teda len sladkosti a nie ovocie a zeleninu
ale ty si to mozes pri tvoje vahe dovolit aj stale a ja som zacala o osmej a skoncila akurat teraz...