ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
no rachelka, tak ja som na tom podobne, 165cm, 48kg a aj ked cvicim 4x tyzdenne vaha sa uz nehybe a ani centimetre neubudaju.zadok, brucho ok, len ta vnutorna cast stehien..
rachelka:
ty si jakoze schudla z 56 na 47kg??..ak hej..ta ty jaka fajna si :)
ja meriam 165cm a mam 57kg..hovado tluste som :(..pfuj..10kg cem dole..sa mi nepaci jak vyzeram..jedine na co som pysne je moje brucho..ako je fakt skvele a to vobec nemusim nanho cvicit a je ploche,rovnucke..ale zadok a stehna,paneboze..otras......a od pondelka uz idem vyskusat jednu dietku,bo musim daco robit so sebou,hehe
no ano, ale ja nechcem, aby sa na mne usadzal tuk...chcela by som skor trochu pevnejsie ,vacsie tvary..jem dost aj kaloricke aj pred spanim a dost aj cvicim no akosi ma nepribuda, skor sa mi zda, ze chudnem :(
chcela som napisat kaloricke :)
tak papaj kalerocke veci... papaj vecer pred spnim a pod. veci... :)
a ja chcem zase pribrat a nedari sa... mam 20 rokov, meriam 170 cm a vazim 53 kg..no chcela by som 55-58..no neda sa mi ani za svet:(
No ja mam 17 rokov 161 cm a 47 kg a chcela by som tak 45. (pred chudnutim som mala 56) ale neviem ako chudnut lebo mi ta vaha nechce ist dolu uz :(
ale kde vezmem čas na chystanie jedla? som zamestnaná a dosť pracovne vyťažená, a nepravidelnou stravou sa to ukladá...
beatrice22: vyskusaj 90dnovu dietu..ja to nedokazem si stale chistat specialne jedla ako v knizke ale ak mas trpezlivost urcite s ati to vyplati