Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

aila56

budem mat 17r.o 3mesiace...a nemam dokonalu postavu mam kratke nohy a vs sa mi zbera tam.....musim ist dole...s kg. a vobec neni som vesiak....

zuzanelly

no hej 5 kilo..ale co take co potrebuju aspon 20 kg dole??? hmm..?? co mam robit? pomoc... som mlada a tucna.. v zivote som nemala vztah lebo ma nikto nechce... :o(

ivka2

aila si normalna???sorry..ale ja mam 168cm a vazim 60 kg, ja chcem schudnut na 55 max. 54 ale ty chces ist pod 50??? ved to budes ako vesiak na saty!!!a ani teraz nemam pocit ze som tucna len to potrebujem spavnit cvicenim..

romana

Ja meriam 165cm,mam 17 rokov,54 kg...ale pred rokom som mala 48...a nedari sa mi to uz zhodit...a pravidelne kazdy den mam treningy a aj tak stale som rovnaka

lusilda

Ja mám výšku 175 cm, váhu 60 kg a 30 rokov. najmenej som mala / v dospelosti/ 57 ale to som bola vychudnutá a skoro sa mi zmenšili prsia z 3 na 1. Takže radšej budem takto, len chcem ešte vypracovať bruško. Inak som spokojná.