ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
mata- suhlas... nevim napr co taka pyrana chce chudnut, ked uz aj tak poriadne nic nevazi :) ak by schudla na vahe, tak by sa jej mohli uz len kosti vyparit :) ale vazne...na 176cm je 54kg anorekticky standard. o to viac, pyrana, ked si uz dospela zena a nie male dievcatko. bud rada, ze mozes papat, co ti tvoj milacik navari a s vahou si starosti nerob. ak nie si so sebou spokojna, tak zacni cvicit a posilnovat a modli sa, aby ti vaha radsej uz neklesla, lebo to by si mala podvahu jak vysitu a to by ti pravdepodobne ublizilo na zdravi...
no ja mam 160 cm a asi 57 kg...vlastne mozno aj viac, ja sa nevazim :) a som spokojna...skusala som uz vselico mozne od oddelenej stravy po neviem co vsetko....teraz absolutne nejem sladke, tak mam aspon dobry pocit :) pochopila som, ze chudnutie je blbost a nutit sa do toho uz uplna, som aka som, co sa obesim?
pyrana ved musis mat super postavu!!! mozem vediet ake mas miery hlavne, brucho, zadok a stehna? lebo ja mam 177 a vazim 65 a kazdy mi vravi ze som chuda pritom sa citim tucna
Sorry, ale taketo fora by som zrusila. Ved polovica z vas ma hmotnost na hranici podvahy (podla BMI ste medzi 19 az 22). A este chcete byt chudsie?! Mate pocit, ze budete krajsie? Ja sama mam 20.7 BMI, takze viem presne kolko tuku to asi je. Keby som mala mat 17.2 ako niektore mate alebo tuzite mat, tak ani nevyleziem na ulicu. Ved tak som vyzerala ked som chodila snad na prvy stupen zakladky. Ziadne prsia, ziadne boky, ani zadok. Baby spamätajte sa!
No a okrem toho mam sedavu pracu:-(
No ja mam 26r.,176cm a vahu okolo 58,ale urcite chcem ist na 54kg,len akosi mi to nejde,jednak rada dobre a vela papkam,kedze moj frajer je 190cm valibuk no a ja spapam tolko co on,lebo on uuuuplne najfantastickejsie vari a ja aj ked si poviem,ze dost,tak nikdy neodolam.No a dost som leniva na sporty,predtym som profesionalne sportovala,ale odkedy mi diagnostikovali reumatoidnu artritidu,tak som musela prestat so sportmi co som robila predtym.Takze co poradite,ako zhodit do leta aspon 4 kilka a zaroven spevnit svaly?Ako sa prinutit?
zuzanelly> germi ma pravdu, je to o sebadovere. ja mam tiez 20 kg nadvahu, ale problem s chlapmi rozhodne nemam, je to v tom, ako hadzes ockom, zvodne sa usmievas a davas najavo, ze nie je jediny, komu sa tu pacis. Mam dva roky priatela, ktory je super/pekny a vyrvala som ho z ruk holke o ktorej si myslim, ze je krajsia ako ja a hlavne ma dokonalu postavu, ale ja som pouzivala uplne ine zbrane, ako skvela postava. Aby si si nemyslela, ze som mrcha, co prebera inym kockam frajerov-ja som sa donho strasne, STRASNE zalubila a ona ho mala uz len z majetnickych dovodov a zotrvacnosti.
nadus chcela by som aspon tvoju vahu:) ja mam 178 a vahu 75-76 kg.uplne by mi stacilo tak 66,nechcem byt zase nejaka vychudnuta,ale taka normal
zuzanelly, ak potrebujes naozaj tolko schudnut-ak mas naozaj nadvahu, znamena to, ze sa stravujes naozaj nespravne. staci ak prejdes na vyvazenu stravu, obmadzis sladke, budes papat viacej zeleninky a ziadne tazke jedla, trocha sa aj hybat, nemala by si mat problem schudnut na vahu, aka je tvojmu telu prirodzena. a urcite to nie je tak, ze ta nikto nechce kvoli tomu ze si "tucna". mozno je to len tvojim nizkym sebavedomim abo mozno ta aj chcu, len sa staci lepsie pozerat po okoli :)