ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
pyrana- lenze aj taka anorekticka, ked je uz uplne v koncoch a na umretie, ked sa kukne do zrkadla, ti povie, ze je stale tlsta a pritom jej uz len kosti hrkocu... a z toho co ti kto povie, tak si to tak strasne neber, keby sme si vsetci take blbosti tak brali k srdcu, tak je uz polovicka naroda na psychiatrii...
lieenka ja sa s tebou dám nato chudnem už 4 týždeň.
ahojte...je tu niekto so SP kto by chcel schudnut??spolu s niekym by to slo lepsie
tak takou rychlou dietou si pekne poskodis zdravie,a jojo efekt mas viac ako isty
Mám 15 rokov, 170 centimetrov a 66 kilogramov, chcela by som schudnúť 12 kilogramov - ale rýchlou diétou!!! Ja som človek, ktorý nevie chudnúť inak ako bez diéty, málo jesť? To nikdy nevydržím. Ale málo jesť sa oplatí mama schudla za 3 mesiace 9 kilogramov a stále sa jej darí!
tak nebud stale na tom internete ale radsej si pocvic:))
Ja vážim 64 kilogramov, a stále som na internete - hľadám a hľadám nové a nové diéty. Chcem schudnúť 10 kilogramov
Diky baby,ze pisete,ze mam iste skvelu postavu,miery presne neviem a ani sa nemeriam,mne nezalezi na tych cm a kg,ale na tom ako sa citim a co vidim v zrkadle.Okrem toho,ked mi kamosi chalani so smiechom akoby mimochodom tresnu,ze-joj,nejako si pribrala,nie?tak sa citim blbo,no co na to povedat,ze je imbecil?No mne tiez vadia moje casom sa rozsirujuce stehna,klesajuci zadocek a sadlo na bruchu.Viem viem,jednak genetika,jednak treba zacat cvicit.Najhorsie na tom je,ze v satach je vsetko ok,nevyzeram zle,lenze ja zijem uz 3roky pri mori,takze 8mesiacov v roky chodis v krataskoch a na plaz,takze tam to uz vidno:-(
Asi sa idem pobicyklovat....
No ja mam 20 rockov, vysku cca 170-171 cm, a vaha kolise od 61-64...:/ ono by to mohla byt fajn vaha, keby som bola pevna, ale bohuzial, same sadlo, jak cvicim, tak cvicim, stale nie som spokojna...viem, ze su na tom horsie baby, aj ja som mala nadvahu a som rada, ze teraz som na tom aspon takto, no chcela by som ist na 57 a riadne spevniet...predsalen vydno, ze koza je ochabnuta...takze pokracujem v cviceni, ono sa tie vysledky raz musia dostavit:) len bojim leta, to cvicit urcite nebudem, to budem robit a na cvicenicko casu a prilezitosti nebude...snad len doma nieco, aj ked posilka je posilka...
ahojte! ja mam 16,vysku asi 171cm a vazim tak 57kg.. do leta idem na 55kg..:) snad sa mi to podari,xcem byt velmi dobraa:P