ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
catherine ja mam rovnaky problem.akurat necvicim:-( ale poradili mi ze mam zacat behat a korculovat,takze od stredy zacinam:-)))
ahojte:)...už dlhšiu dobu sa snažím schudnúť aspoň tých 5 kíl.Netvrdím že som z tých ktoré potrebujú chudnúť kvôli nadváhe,ale preto aby som sa cítila energetickejšie a samozrejme lepšie.Mám upravenú stravu tak že jem veeeeľa zeleniny a ovocia,ale moje telo si veľakrát pýta to čo je pri diéte zakázané.Lenže keď dostanem tzv.slinu tak sa po každé prejem.Chodievam cvičiť každý deň,ale neviem sa naučiť správne a zdravo jesť bez prejedania.Neviem si dať už sama so sebou rady....skúste mi nejak poradiť,pls:)
babulky babulky.. tak evitka je na prasky ze ma 170 a 60, a janulkaaa ma 170 a xce z 53 na 58. vam to neprijde ako riadny paradox?? budte spokojne obidve, ze ste cele a zdrave. ja som sa 2 roky zbierala z anorexie a.. nechcite to zazit. pekny den vam a majte sa radi:-))
dakujem moc, budem mat teraz tak mesiac cas do dovolenky, tak snad sa podari :-)
10-15 km (5km vkuse potom vydychanie a potom znova..)behu denne + upravena strava a zhodis aj 10 kg za velmi kratky cas..odskusane a funguje na 1000%..
ahoj anjelicek najlepsie na nohy a zadok je bicykel...dufam ze sa ti to podari:D
neviete holky nejake cviky ako sa zbavit vankusikov na azdku a stehnach? prosííím,surne. chcley by som si at leginy, ale zatila si toeste enozem dovolit.mam 167cm 52 kg,nechm schudnut na vahe,ale na cm na bruchu,stehnach..
no vies co plamienocka ja by som ani nepovedala dze tie modelky su vyretusovane ony su naozaj nenormalne chude az hroza, kto by sa babral s upravovanim fotiek ked v dalsich zastupoch cakaju dalsie vychrtlinky
Mata..súhlasim s tebou..myslím ze tie vyretusované modelky v casopisoch oberajú niektoré dievcatá o zdravý rozum a aj neskorsie o zdravie..nehovoriac o tom ze sa neskorsie dostavia aj problémy s otehotnením..Babulky treba sa hýbat a kým nemate okolo pásov záchranné kolesá nedramatizujte..Pozrite sa na chlapov ..samá dokonalosť..