Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

anjelicek

jacquelin, nevies ako? jednoducho... cely den sa ucim, co ma fest vystavuje a jedine co potrebujem je najest a ziskat aspon nejaku energiu.

anjelicek

catherine to mas super,ja nemam taku volu ze by som cvicila.a to prejedanie..tak ti chuti a ked dojes to je potom fakt hrozny pocit,ze preco som to vlastne sprvila:-( a co matura?pripravena?ja uz idme pondelok a utorok.mam take zvalstne pocity z toho,ale uz nech je to za nami.

love

jacquelin ty si chora, chod do anorexia bulimia..vazis 42 kil a teba trapia tvoje kila?? no mali by ta trapit, ale nie kvoli chudnuti, ale skor pribrat..

jacquelin

he inac baby ja neviem ale ako mozte priberat kvoli mature?? ja za dva dni idem pred zeleny stol, nic neviem a mam sa fain.. jedine kvoli comu sa stresujem su moje kila :D

jacquelin

janka tak vies, ked niekto ma vrodene male cici aj rici, tak nebudem mat cez brucho pomaly 70 cm len abych mala cez prsia aj boky o 2-3 cm viac...

sedan

mam 23 rokov a som mal 180 a 78kg, a za dva mesiace som zhodil 6kg bez velkej namahy. Len som prestal jest vsetko sladke, ani do kavy cukor pricom vsetko ostatne jem (aj vyprazany syr)a kazdy den som raz vysiel na 13 poschodie peso. !cukor mi vobec nechyba, citim sa praveze zdravo, vobec nebyvam unaveny-tj cloveku bohate staci energia z muky mesa zeleniny a ovocia. a prave ked dostanem chut na sladke,tak zjem jablko,alebo ine ovocie

janka2012

no ja mam 155 a asi tak 51-52kg a vyzeram normalne celkom.aj tak chalanom sa nepacia vychudnute vyzly co nemaju ani cici ani rici.

catherina

no...si velmi mila.Inac aj ja mam pred maturov...hehe..ja berem sport ako moju drogu..nevydrzim bez toho a mozno di moj divny orgynizmus tak navykol ze tento pohyb berie ako rutinu dna.Ale ako som spominala mam sice upravenu stravu ze ziem za den tolko zeleniny ako niekto za tyzden ale ked dostanem tu blbu slinu na maso alebo sladke alebo chlieb sa som schona sa neuveritelne prejest...ale ja nema dno ...nerozumiem sama sebe...po pravde sa mi to hnusi

anjelicek

to veru hej,nerozumiem potom tomu preco sa ti nedari,ked si aj starvu upravila.ja mam teraz prehreskov viac ako dost,mam pred maturou tak od stresu papam vsetko doradu,hlavne sladke.podarilo sa mi schudnut set kil,pred dvomi rokmi,behaval som po schodoch, byvam totiz na 8.poschodi.pribraal som odtvedy len kilo.ale potrebovala by som zhodit este zo zadku, brucha, hlavne vnutornej starny stehien,ale to asi nebude jednoduche:-(

catherina

ajoj anjelicek...no ta rada je spravna...teda podla mna...heh lenze ja behavam,cvicim vo fitku a na aerobiku,potim sa jak ... a nic!no neviem mozno ked budu 30°c horucavy tak vypotim aj dusu a tym schudnem...no mame to tazke...