ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
KUA JA CEM PRIBRAT, BEZURAZKY, sa mate s tym chudnutim
..ludia ukludnite sa,davajte si pozor aby ste to s tym chudnutím neprehnali a hlavne nedavajte si velke ciele alebo ked uz tak nech su aspon realne.Ja ked som chcela chudnut tak som si nepovedala ze schudnem o 5,10 alebo 15 kil ani za aky cas.To by som asi skoncila na povodnej vahe.A nechudnite naraz.Zbytocne si "ustedrite " problemy.-napr. stratenie menstruacie-hormonalna zmena,atd..Ja som schudla za rok 8 kil-(pomaly dalej zajdes).A teraz sa stravujem normalne ked sa napcham tak sa idem prejst, vyjdem von do zahrady..
ZUFALA... pri tvojej vyske a vahe by si mala mat horsie miery vzhladom na tu vahu... tak to mas asi tazke kosti...
ahojte. ja mam 17rokov, vazim 65kg, meriam 162 cm a moje miery su strasne 89/72/99. a v poslednej dobe sa prestavam pri strave ovladat, stale jem a jem a uz to nedokazem zastavit. je mi uz trapne o tom niekomu hovorit, ale ja nevim uz co so sebou
moniqa 87, jasne, budeme ti drzat palceky:) aj v maturovani,aj v chudnuti.ja zacinam hned v stredu behat:)
dakujem catherina,aj aj drzim tebe,teraz sa bezim ucit lebo zajtra uz tam stojim ako prva:-(
cauko catherina aj anielicek, tak aj ja idem zajtra pred zeleny stol a snazim sa tak dva tyzdne schudnut upravou stravy a uz nieco vyse mesiaca kazdy den cvicim, uz som za tie dva tyzdne dala dole 2kg, tak mi drzte palce nech vydrzim, no a aj na tych maturych by sa zislo drzat palce :-)))
no..Anjelicek...som si vstupila do svedomia a uvedomila som si ze moj zaludok je len dobre roztiahnuty....musim jest pravidelnejsie a v ooooovela mensich davkach...na matury?ja mam teraz akademicky a ucim sa jak drak.Vcera som to nevydrzala a musela som si ist zabehat.Uz ma bolel chrbat..Tak to ti ptom v ten den D drzim paste aj zapastie nech mam stastnu ruku:)