Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

ludmila

..ludia ukludnite sa,davajte si pozor aby ste to s tym chudnutím neprehnali a hlavne nedavajte si velke ciele alebo ked uz tak nech su aspon realne.Ja ked som chcela chudnut tak som si nepovedala ze schudnem o 5,10 alebo 15 kil ani za aky cas.To by som asi skoncila na povodnej vahe.A nechudnite naraz.Zbytocne si "ustedrite " problemy.-napr. stratenie menstruacie-hormonalna zmena,atd..Ja som schudla za rok 8 kil-(pomaly dalej zajdes).A teraz sa stravujem normalne ked sa napcham tak sa idem prejst, vyjdem von do zahrady..

lucia3134

ZUFALA... pri tvojej vyske a vahe by si mala mat horsie miery vzhladom na tu vahu... tak to mas asi tazke kosti...

zufala

ahojte. ja mam 17rokov, vazim 65kg, meriam 162 cm a moje miery su strasne 89/72/99. a v poslednej dobe sa prestavam pri strave ovladat, stale jem a jem a uz to nedokazem zastavit. je mi uz trapne o tom niekomu hovorit, ale ja nevim uz co so sebou

makeki lu

mimochodom zatial mam miery 79-64-86 a chcela by som asi 79-61-85 hlavne ten pas, meriam 170cm a mam 49 kg,mam trosku tuku navyse to chcem dat dole. tak radte

makeki lu

Ahojte, ja by som si rada upravila miery, ale kedze mam takmer 14 rokov,asi by sa mi vo fitku vysmiali... Poradi mi niekto nejake zadrve a NEKALORICKE jedla vhodne na obed ako hlavne menu a ine? ****piste na moju e-mail. adresu****

moniqa87

cauko catherina aj anielicek, tak aj ja idem zajtra pred zeleny stol a snazim sa tak dva tyzdne schudnut upravou stravy a uz nieco vyse mesiaca kazdy den cvicim, uz som za tie dva tyzdne dala dole 2kg, tak mi drzte palce nech vydrzim, no a aj na tych maturych by sa zislo drzat palce :-)))

catherina

no..Anjelicek...som si vstupila do svedomia a uvedomila som si ze moj zaludok je len dobre roztiahnuty....musim jest pravidelnejsie a v ooooovela mensich davkach...na matury?ja mam teraz akademicky a ucim sa jak drak.Vcera som to nevydrzala a musela som si ist zabehat.Uz ma bolel chrbat..Tak to ti ptom v ten den D drzim paste aj zapastie nech mam stastnu ruku:)