Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

mma

Caute kocky, mam 15 rokov, s vyskou(177) a vahou(57kg) som spokojna aj miery(84/64/91) su ok, ale znepokojuju ma moje lytka, ich tvar a hrubka. 2 roky som hrala futbal a zanechalo to vyraznu stopu na nich. Nerada nosim sukne, ani kratke nohavice, lebo sa na mna kazdy diva...je to neprijemne. Vedeli by ste mi, pls, poradit nejake cviky na zostihlenie lytok(viem, ze sa svaly len tazko davaju dole, ale nechcem vyzerat komicky v plavkach na dovolenke), piste. Diky

jaja

to saska153
Vobec sa ti necudujem, ze ta to trapi, ja mam tiez 170 a 60 kg a ked to niekomu poviem, tiez sa strasne cuduje, ze ako vela, lebo nevyzeram. Viem, ze to nie je o vahe ale o pocite a celkovo, ved sama sa vidis, nie? Takze rada znie, ked sa citis aj na 50 kg, tak to je najdolezitejsie, hlavne sa prestan vazit a ked sa nezmestis do nohavic, potom je dovod zacat s dietami ;-)

0paloma09

Caute babeny aj mna velmi trapi to ze sa mi nedari schudnut od piatej hod.poobede uz nejem ale nedari sa mam vysku165cm a 64kg a som nemozna:(

nikushiq

ja meriam 175, a vazim 68 a chcem ist na 58, este pred dvoma tyzdnami som mala 70.....taze padada;) chcem sa vratit na svoje modelkovske miery..fnuk......

Lenush

saska - mozes byt chuda a vazit tolko.. mozno mas viac svalov a tie su tazsie ako tuk, nedrz dietu iba kvoli cisielku na vahe.. zbytocne sa trapis

saska153

Mile baby...Chcela by som sa poradit...Ale neviem ze s kym pretoze hambim sa napisat sem kolko vazit kvoli tomu ze si hned kazdy pomysli ze aka som tlsta aj ked ma nepozna... mam 13 rokov meriam 170cm a vazim 58Kg...mam velmi vysoku vahu lebo poznam dievcata v mojom veku ktore su (povedzme si to narovinu) tucne velmi tucne a vazia 65kg a ja som z nich polovicka a vazim skoro sestesiat...ale niesom tucna ale urcite ani chuda uz dva tyzdne drzim dietu... a z 65kg som chudla na moju terajsiu vahu (58)ale trapim sa strasne lebo na ranajky zjem polku misky muslli pootom nic a z do obeda do druhej tam si dam normalne jedlo (polievku aj druhe v primeranom mnozstve) a zase nic az dovecera a okolo 20:00 jedno jablko...a strasne ma mrzi ze vazim tolko ako vazim lebo ked sa ma niekto spyta ze koko vazim a ja poviem 58...oni ze "cooo? "...a to ma stve...ak mi niekto vie poradit ozvite..sa..:D dakujem

kamillllka

Ja mám 175 a vážim 62 kg, ale asi vekom mám 28, som sa stala viacej kritickou sama k sebe. ked som mala 16 obliekla som si čokoľvek/ nikdy som ale nemala problémy s postavou vždy som bola skôr štíhla/ ale teraz aj keď mám dobrú postavu, hambím sa a hľadám na sebe chyby. nedám si krátke tričko lebo mi vidno v zadu na bokoch troška tuk, priateľ mi povie že je to super ale ja si to vidím a prezlečiem sa. sme úplne valcované tým ako je in byť štíhla. Ja chcem schudnúť asi 3 kg ale nechcem aby sa mi zmenšili prsia.Niekedy by som chcela mať to sebavedomie niektorý báb čo nemajú dokonalú postavu, ale kľudne si oblečú čokolvek a sú ok. Takže táto téma je väčná, vždy bude niekto nespokojný ale aspoň pôjdu na odbyt rôzne diety a preparáty na chudnutie.

akiram

byby jka mam 21 rokov a meriam 164 cm a vazim 63 kg, brucho mam 74 cm a zadok 106-107 cm a prsia 90cm myslite si ze som tucná? lebo co vy tu piseete tie co maju 170cm a vazite 65 kg je ideálna váha budte spokojne a neblbnite lebo to nedopadne s vami dobre aj aja s asnazim chudnut roznymi dietami ale viem kolko by som mala vazit na svoju vysku ale vy chete vazit pod tuto uroven,
a ak chcete schudnut skuste dieteu podla magdi pavelekovej pomáha to vazne je to 4 dnovi ciklus 1. den iba bielkoviny- vsetko co sa hybe:meso , ryby, syry, vajcia,,. 2. strukoviny: sosoicu,, zemiaky, ryzu,... 3. cestoviny: s kecupom, zeleninou, pizzu s omáckou,...4. iba ovocie. pocas tejto diety je stále na ranjky 2 kusky ovocia :jablka, kivi, atento 4 dnoví ciklus sa opakuje dookola a ked tuto dietu budete dodrziavat 28 tak na teno den sa pije iba voda a potomodznova vazne to pomáha proste ide o to aby ste nejedli meso zo zemikmi, a podobne
drzím palce

faast

tak to je tak niekto chce pribrat a niekto schudnut....nikto nieje s nicim spokojny a ani som spokojneho cloveka nikdy nevidela