Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

eliška vrabelová

Moji milí pred niekoľkými mesiacmi som mala 100kg nie preto že som pažrava ale moje telo nechcelo spalovať tuky. Chvala bohu teraz už som v pohode mám 65kg a som spokojná .Neschudla som náhodou ale som objavila na internete inzerát o chudnutí a kontaktovala som ich .A teraz sa zaberá aja chudnutím alebo pomáham tym čo chcu pribrať.Viem sa akoje to ťažké.Mam svoju stranku pomôžem každému kdo mázaujem.www.chudnite.sk

germi

nazor muza- ako si preboha prisiel na to, ze ked sem napiseme volaky prispevok, tak nic ine nerobime len cely den kysneme pri pocitaci??? neviem ako tebe, ale mne par riadkov nezaberie 3hodiny, som tu tak 10 minut a ide sa... na tychto strankach hladame podporu a rady, ale to neznamena ze von nechodime a nerobime nic ine len myslime na diety a nasledne sa prepchavame... mas na to dost skresleny pohlad...

nazor muza

ahojte myslim si ze vsetky co tu ste do jednej ste na tom dost zle je mi vas uprimne luto sedite pri pc ako take buchty a bozekate ake ste tucne co tak sa trochu pohybat slecny??
to ze o tom budete donekonecna rozpravat vam nepomoze ani to za vas kila nezhodi tak sup sup von aby ste mohli konecne zahodit tie svoje komplexy citit sa fit urobit nieco pre svoje zdravie a hlavne konecne zacat ZIT lebo svoj zivot mate v svojich rukach kazdy je predsa strojcom vlastneho stastia tak sa on neoberajte a nedovolte aby sa z vas stali zatrpknute babyzne ktore nevystrcia nos z domu a este nieco niekedy staci mozno len trosku viac chciet a vsetko pojde tak ak sa vam nedari asi ste dotoho nevlozili celu seba

sparatko

ahojte poradte mi prosim niekto ako mam pribrat pri vyske 174 cm vazim len 50 kg snazim sa pravidelne jest asi 5 krat denne jem vela sladkosti a "nezdrave jedla" z ktorych sa vraj pribera ale ja si pripadam ako keby som mala pasomnicu alebo co niekedy sa tak ojem ze som na prasknutie no vobec mi to nepomaha pribrat som zufala vsetky nohavice zo mna letia skusala som uz naozaj vsetko citim sa ako taky vesiak prosim pomozte :(((

zabka

mam 169 a 67-68kg, chcem schudnúť 8-9kg, hlavne na bruchu,len neviem ako..neviete niekto poradiť?prosím je to súrne..vďaka