Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

žofia

.... ja už sa teším, že aspoň jedna z Vás lamentujúcich sa pridá ku mne a začneme bez nariekania riešiť formy cvičenia... Alebo je už niekto na takej úrovni? Čo robíte, máte svoje cviky, na ktoré partie a pod... Teším sa na vzory, príklady a hlavne, aby som mohla už aj ja zmeniť niečo...

žofia

Kočky, kočky,
:-) doporučujem len pohyb, pohyb, pohyb, ale nie 5x denne, ale stále byť v pohybe, skrátka vydaj, vydaj!!!!! a znížiť príjem!!!!!!! Verím, že je to veľmi ťažké, ale ak človek niečo chce, musí preto aj niečo obetovať. Kočky ste mladé, tak Vám to pôjde rýchlo dole, čím viac rokov, tým to ide pomalšie a oveľa ťažšie, verte tomu :-) Nám zostava len veľa potu a žiadne zázraky z nás "hviezdy" neurobia, tak do toho!!!!!!!!
Krásny dníček plný radosti pri chudnutí
Žofia

sewie

caute kocky...ja mam 173 cm a 60 kil,a vsetko mam v bruchu a stehnach..som z toho nestastna lebo stale priberam,pred nedavnom som mala este 55...a teraz sa citim ako hroch

misicka

cawte. ja mam 177cm a 77kg. mam 17 rokov. pekne co? obvod pasa 85 a zadok asi okolo 100cm . blizi sa leto, a ja by som potrebovala schudnut. uz som skusala snad vsetko, aj hladovku, ktoru som porusila hadam kazdy den, ,,,,,,,,vedel by mi niekto pomocz ako schudnut, bez velkej namahy? popritom este aj sportujem, kazdy den, dakedy som si tak udrzala vahu, ale potom som zacala treningy vynechavat, a ovela viac jest, aj z rodinnych problemov. niesom na tom najhorsie, ale viem, ze ak so sebou nic nespravim, tak to bude ovela horsie. a to by som uz asi nezniesla, lebo uz teraz sa mi hnusi stat pred zrkadlom, a pozerat sa na tie sunky co mi vytrcaju. bojim si obliect aj tristvrtove nohavice, lebo mam strasne velke-tucne lytka. pomozte mi prosim. vopred DAKUJEM.

žofia

Leila,
Ty musíš sama posúdiť čím to je. Pripravolala si sa na skúšky a bez pohybu len jedla, lebo si bola stále hladná? alebo nič si nezmenila a ide to samo hore? Toto je len moja úvaha: Znížená činnosť št žľazy zvykne pridať kg. Poraď sa so svojou lekárkou :-)
Držím palce, aby sa váha upravila

leila13

Ja mám 20 rokov, 164cm a 74kg. V poslednom čase som pribrala 7 kg. Neviem, čím to je. Ved jem tolko čo predtým. A ked už niečo naberiem, mám to navždy :( Bývam na intráku a som rada, ked zjem aspon niečo teplé. Čo mám robiť?

žofia

Evitka,
ja sa pripájam tiež k chudnutiu :-), ale nemali by sme upozorniť, kedy nám to ide lepšie a kedy ťažšie? Veď náš "mesiac" s nami robí svoje divy, čo Ty na to? Teraz je vo fáze D a dorastá, takže aj naše kg nám neubúdajú ľahko, ale skôr opačne. Preto chlapci a dievčatá v tomto období sa moc netrápme nad váhou, ale pokračujme v svojich praktikách : pohyb, pohyb, pohyb a 5x zdravo malinko a čato :-) Pevnú vydrž!!!!!! Som s Vami, Žofia

žofia

Eliška,
Tvoja reklama tej stránke sa mi nepáči. Bola som tam a chcela som vedieť, koľko stojí ich poradenstvo, neopovedali mi a takým stránkam, kde neidú otvorene, neverííííím. Ak ma odporučia na nejaký prípravok a dajú mi zaplatiť tisícku...? Prepáč mi moju úprimnosť, ale nerada by som naletela ...

gigi

:-)) diewcata ... aj mna trapi moja postawa ... sice podla kazdych mam peknu postawu ... ale mne to uplne wadi ... :-)) uz som vyskusala wsetko ... nejest ... jest len 3-krat ... jest 5-krat sportowat nic nejde ... moja vyska je 166cm a vaha 60 kg a mam len 13 rokow :-((