ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
Ahoj zofia,tak ja som tento tyzden precitala takuto prakticku radu ako na to.Kazdy den usetrite 500kJ,nie je vela ,ale za rok to urobi5kg tuku.to obsahuje napr.1pol.lyzica oleja alebo masla,1/2horalky,1,5pol.lyzice
dressingu,2 male platky syra,kopcek bielej ryze,3dc pomarancoveho dzusu,1cola.Kazdy den "vyhodte zo seba o 1000 kJviac.Dobre sa vyspite.Ked malo spite ,mate viac v krvi hormonu grelin,vyvolava hlad.Vysledok ,zjete viac.To ste uz urcite poculi niekedy a mate to overene,ze viac jeme ,ked ponocujeme.Moj osobny recept ,jedzte ovsene vlocky,ja ich jem rano ako kokteil,1/2pohara vlocky 2orechy,skorica ,trosku med,rozmixujem.Na sladke ani nepomyslim:a je to vynikajuci napoj,ci kokteil,alebo ranajky.Mlieko trochu ohrejem,vlocky nechat aspon1/2hod.napucat.A mam o dobru naladu postarane.Po tomto napoji,fakt.Vyskusajte.Mozte si dat do toho miesto medu aj trochu acidka,ochuteneho,alebo banan.Ale tie samotne vlocky su velmi dobre.A to s tymi kj kolko presne, je rada od Dr.Bukovskeho.Ten je na vyzivu uplny odbornik,a paci sa mi,ze nikomu nezakazuje ranajky.Ale musia byt kvalitne.Vraj je to uplne zle,jest len ovocie.Ja som to skusala a rozlisovackou som pribrala 2kg.Tak to nebolo dobre na nic.Vela zdaru.Ide to.A hrozne vela sa hybte.Uvidite ako vam bude fajn.
Kto chce schudnut za 3 dni tak ako chudnu modelky, tak si najdite dietu na internete podla modeliek. Zarucene funguje! Ide len o ovocie!
katka44- napisala si, ze si sa k niecomu dostala.. co to bolo? nejake stresy alebo nieco na podporu chudnutia, pripadne ine..
Dievcataaa,nerobte si z toho tazku hlavuu....vsetko sa podari ak sa chce....mne sa uz podarilo...jem pravidelne a po malych davkach .....kazdy druhy den si idem zakorculovat aspon na take 3 hodky a som v pohodee:))...mam 166cm a 50kg...este chcem nieco zhodit ale inak som spokojna.....nerozmyslam stale len o chudnuti som vzdy veselo naladena a ide to..skuste to aj vy....drziim palcusky:-*
Ahoj dievčatá, veľmi dobre poznám spomínaný problém. Koncom roka som sa dostala k niečomu, čo mi veľmi pomohlo. Bez trápenia som schudla 10 kg za cca 2 mesiace, cítim sa výborne, odvtedy sa niekedy prejem, ale nepribrala som naspäť ani kilo. Momentálne som v udržiavacej prechodovej fáze, ale plánujem pokračovať ďalej. Rada vám pomôžem. Katka
Prosím Vás čím to je, že doma keď sa pozriem v spodnom prádle do zrkadla tak je to ok, ale ako náhle sa na seba pozriem v nejakej prezliekacej kabínke v obchode tak je to des. včera som bola v solárku a ako som sa vyzliekala a videla sa v zrkadle tak som si pripadala ako tučibomba a to pri tom mám celkom fajn postavu . Dávajú tam nejaké rozširovacie zrkadlá ale to je tá realita ?
no ja chcem schudnut,chystam sa drzat tu rozlisovaciu dietu-uz viacero ludi v mojom okoli ju drzi/drzalo a velmi si ju pochvalovalo,ja totiz meriam 177cm a vazim takych 67 kg-mne sice ludia povedia,ze ani nevidno ze tolko vazim,ale vidim na sebe,ze vsetko sa mi uklada na bokoch,spredu je to des,ale ked sa otocim z boku,tak sa to da-bucho mam celkom ok,ale z bokov mi treba:( plus este chcem cvicit-behat kazdy den(ved uz predtym som behavala) a obcas zacvicit 5tibetanov-perfektne to spevnuje svalstvo,ved leto je pred nami:)
CHCEM SCHUDNUT
dievčatá vážil som 98 kg schudol som ku dnešnému dňu 18,5 kg nechce to nič iné len sa zdravo stravovať viem je to tvrdé keď si máte dať miesto zákuska alebo dobrého bifteku kg hrozna alebo iného ovocia ale ináč sa to nedá treba mať pevnú vôlu.Držím vám všetkým palce
Prajem Vám krásny dníček,
ale som sklamaná, keď toľké lamentujeme, aké sme "objemné" a nikto sa nepodelí o skúsenosti, ako na to?????
Pekný športový dníček a večer o 0,5 kg menej :-)