ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
ahojte ja mam 166 a 43 kg a necitim sa aj tak pritazlivo takze na vahe podla mn a nezalezi
secret ...
... ja chcem schudnut take 2 kila, ale hlavne chcem spevnit a vyformovat postavu. kazdy den beriem tabletky LKVB6, 3x denne pijem Herbex caj na chudnutie, 30 min pred cvicenim 10ml Carnitinu 50.000 (cvicim na fit lopte podla DVD-je fakt super), 2x denne masaz bruska s garnier roll on a vecer si masirujem nohy, zadok a boky s Vichy Lipometric. Jem vela ovocia, zeleniny a obmedzujem sladke, aj ked nie vzdy sa mi to dari :) Mam z toho lepsi pocit ze robim nieco pre seba, tak dufam ze sa skoro ukazu vysledky.
Drzim vam palceky nech sa dari schudnut.
Ahojte mám 26 rokov vážim 52kg.Mieri:86:62:90.Chcela by som schudnúť v bokoch a na prsiach pribrať.Som celkom spokojná spostavou až na tie boky.
Ked ku svojemu chudnutiu cvicenim a ovocim chcete pomoct termogeneratormi(spalovace tuku) na Google.sk mozete najst plno zmesi obsahujuce vytazky zo zeleneho caju,guarany, gotu koly, citrus auracium a podobne.
hladajte napriklad pod slovami: doplnky, lean supreme
ahoj KATKA44 ja by som sa ta chcela spytat k comu zazracnemu si sa dostala.Ja by som to chcela tiez vyskusat.dikes
ja mam 172cm asi 56 kil a miery 84:61:89
cela by som schudnut aspon na tych 50 a tusim zacnem drzat hladovku len ked potom je clovek tak strasne unaveny :(
ja mam 174cm a 76kg.pas 75, boky 100. uz mesiac jem len ovocie zeleninu jogurty a tmave celozrnne pecivo.a vobec nechudnem.preco? moze za to antikoncepcia?
sewie,Ty prestan aka si,aj ja som mala 55,pri 172,173 a ked som mala zrazu 60 citila som sa ako slon.Teraz by som bola spokojna aj s tym ,aspon nacas.Mam 63,a v sobotu to bolo 65.A urcite pojdem aj na 56,lebo ja sa tiez citim dobre pri tej vahe.Ono to ide,len trosku discipliny,a hrozne vela pohybu.Tak sa ukludni,urcite si nie nijak hrozna,teraz sa Ti to tak javi.Tak sa drz a preco stale priberas,co mas za problem odrazu ,ked to bolo 55?