ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
173 cm a 65 kg is ok???
lia023
ani ja som si nikdy nemyslela ze som tucna ale ked tu citam tie prispevky typu ,,meriam 170 cm a vazim 50kg a chcela by som schudnut aspon 10kg lebo som hroooozne tucna,, tak neviem co si mam zacat mysliet...:DDD
sasinka myslim ze v pohode.ja mam 168 cm a 57kg a nemyslim si ze som tucna:))
myslite si ze ked mam asi 166 cm a 55 kg ze je to v pohode alebo mam schudnut
radím cvičiť....ale ja cvičiť nemôžem,nedovoluje mi to moj zdravotný stav,ale bola by som asi aj lenivá:)Niekto tu dá určite lepsie rady ako schudnúť,ale ja budem aspoň originálna. Nežer=schudneš. Túto vetu sme už isto všetci počuli...A určite ju povedal niekto,kto vživote neriešil náš problém.Ja vravím-milujte sa. Ano sex.Pri sexe spalujeme veľa kalorií,pri orgasme ešte viac a pri predstieranom 2x viac. Naviše je to fajn a vyplavujú sa do mozgu endorfíny. RADIM PRIRADIT AJ TOTO NA ZOZNAM ODBURAVACA KIL.
Tak sorry ale ked ma niekto ca170cm a vahu okolo50kg, podla mna by dalej chudnut nemal...Co je toto za pomylenost?
Ludia, nechem nikomu nadavat do anorekticiek, ale zamyslite sa...hmmmm?????
Po porode som sklzla pri 168cm zo 70kg na 51kg, to behom dvoch mesiacov a dieta malo 4kg, tak to Vam bola slabost a mdloby a anemia...no hroza.....neblaznite, ked tak prudko clovek schudne moze to ublizit zdraviu a to aj napriek vitaminovym doplnkom.NIE JE TO PRIRODZENE.Halooo
a nie je to ani v sulade s pravidlami tejto stranky...
vaha 57kg,vyska 167cm,a chcem schcudnut,zacne skola a kilá pojdu dolu
wowowoksi ty si riadne chuda potom
ja meriam asi 174cm a vahu mam okolo tych 67kg a obvod hrude mam 92cm a obvod pasu 82 je to dobre? mal by som schudnut?
ja mam 173 cm a 65 kg....hrozne, chcela by som tak maximalne 58...