ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
po chudnutí nie, ale po pribratí áno! Aspoň ja ich mám odvtedy, čo som pribrala. Teraz som schudla, ale s tým už nič neurobím.
babulky a vam po schudnuti neostavaju nejake drobne strie?
ahojte, mam 29 rokov a 169cm, 54 kg, miery 86-65-91, kedysi som mala plnsie prsia ale nejak zmizli. Mam z toho dost depku, ved tam nic nemam :-(((
Awojte..Ja mam 165cm a 55kg (povodne som mala 66)..a este mam v plane schudnut aspon 5 kil...Miery mam 92-71-90, takze v poho, len driek ma stve,z toho este chcem kusok shodit... A v prvom rade chcem posilnit moje svaly, lebo po tom, co som schudla a vtedy som sa vykaslala na cvicenie (co nesmierne lutujem...)a teraz mi vsetko kvalitne ovisa..8{{...
noo ja mam 158 cm a 46-48kg...sa mi to hýbe...ja ani tak necem schudnuť...skor popresúvať:DD
165cm 57kg. takze mam co zhadzovat. ale nie zas vela.. hoci.. asi na 52 alebo 54 :]. hlavne co sa tyka bokov, lebo ma genetika vybavila prave v tychto miestach dost nestastne [ stavba kostry je shit >_<]
no chcelo by to brucha dole, a trochu stehna, no a ruciska mam take vacsie, nechcu dole ist:D
nataliiie
myslim ze na svoju vysku mas dobru vahu.zalezi na tom ako mas tie kila rozlozene.niekto ma 170cm a 60 kil a pritom je strasne chudy
Aojte! Ja mám 179/58. Pred 6 týždňami som mala 63. Ešte chcem schudnúť na 56 a stačí!!! Dúfam, že sa mi to za 3 týždne pomaličky podarí. Nechcem nejakú hladovku, ani nič drastické, len upraviť stravu a cvičiť.