Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

carolline

ahojte mam 17r. mala som problem vazila som 75kg.. priatel mi poradil pravidelne jest tak som aj pravidelne jedla kazde 2 hodiny a posledne jedlo bolo o 17 poviem pravdu prve 2 tyzdne katastrofa umierala som od hladu ale zacala som bicyklovat kazdy den na stac. bicykly a schudla som za 10mesiacov14kg a meriam 178 a vazim 61kg.. chcem ist na 58ale ked to pojde tak to pojde ked nie tak som aj tak spokojna.. drzim palce

muza

nezda sa vam to smutne, cely zivot sa trapit pre svoju vahu a stale chciet schudnut? preboha baby ved sa uvedomte, co si tym chcete dokazat? treba cvicit a zdravo sa stravovat, ale hlavne poznat mieru a nehladat problemy tam kde NIE SU, budte rady ze ste zdrave..

eva92

no wow,toto tu je choré.také že mám 172cm a 56 kg a chcem mat 50 a také že mám boky 90 a chcem z nich schudnúť atď.tak ty kokso to je sila.ja mám 160cm a 55kg a mala som 65kg tak co som mohla povedat?este stále potrebujem dať dole 3kg ale dalej nejdem.už si pomaly budem myslieť že táto téma tu je združenie anorektičiek.

alani

baby spametajte sa nič iné tu nepíšete len ja mám 170 a mám 58 kg to je hrozné.nazávísí na váhe ale na stavbe tela možeš mať aj 70 kg ale vyzeráš dobre váhu ti nerobi len tuk ale aj kosti a všetko ostatbé .tento svet je chorý

lencok1

aha tak to mam z pribratia, ale vsimla som si ich az ked som schudla, pred statnicami som pribrala a tak to dopadlo:(