Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

sony

Moja milá, už tým že sa zamýšľame nad tým koľko máme kíl robíme chybu. Ver mi, že či ty prežiješ svoj život so 65 alebo 60-timi kilami na tom vôbec nezáleži. Ak má byť toto zmyslom nášho života, tak je to o ničom. Radšej sa sústreď na iné užitočnejšie činnosti ako je sledovanie svojej hmotnosti a uvidíš, že aj tento problém sa bude riešiť.

moj nazor

dolezite je hlavne na to nemysliet stale, sami musite citit kedy zjete vela a kedy nie. a hlavne neblbnte s ziadnymi hladovkami, ja som schudla 8 kil, a vobec som sa o to nepricinila. teraz musim brat lieky a mam problemy... kaslite na to! staci jest zdravo, a nie tak ze dnes si dam keks a zajtra mam pitny den kvoli tomu...

dodka

tinus, 2 kila nie je az taka nadvaha, to lahko zhodis! skus trosku zmensit porcie a nejest viac ako 4-5 krat denne a vela pi! ja chudnem vacsinou vtedy, ked na jedlo nemyslim..proste ked nieco robim co ma bavi :) a samozrejme by si sa mala hybat. vela stastia potom napis ci sa ti to podarilo :)

tinus

ahojte mam 16r.158cm a 50kg.som velmi nizka a na moju vysku mam podla mna dost nadvahu:((chcela by som schudnut aspon na tych 48kg.pls poradte

jii

ja som schudla pocas akademickeho tyzdna a maturity 4 kila a akosi mi to vydrzalo. tak neviem, co zo mna ostane po 5 rokoch vysokej ;)