ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
mam 15rokow..163 a 50kil...chcem aspon 45-47
17 rokow..168cm..52 kg..obcas cvicievam a vela jem:D
34 rokov, 170cm, 60-61kg a chcem aspon 58.
Moja milá, už tým že sa zamýšľame nad tým koľko máme kíl robíme chybu. Ver mi, že či ty prežiješ svoj život so 65 alebo 60-timi kilami na tom vôbec nezáleži. Ak má byť toto zmyslom nášho života, tak je to o ničom. Radšej sa sústreď na iné užitočnejšie činnosti ako je sledovanie svojej hmotnosti a uvidíš, že aj tento problém sa bude riešiť.
dolezite je hlavne na to nemysliet stale, sami musite citit kedy zjete vela a kedy nie. a hlavne neblbnte s ziadnymi hladovkami, ja som schudla 8 kil, a vobec som sa o to nepricinila. teraz musim brat lieky a mam problemy... kaslite na to! staci jest zdravo, a nie tak ze dnes si dam keks a zajtra mam pitny den kvoli tomu...
tinus, 2 kila nie je az taka nadvaha, to lahko zhodis! skus trosku zmensit porcie a nejest viac ako 4-5 krat denne a vela pi! ja chudnem vacsinou vtedy, ked na jedlo nemyslim..proste ked nieco robim co ma bavi :) a samozrejme by si sa mala hybat. vela stastia potom napis ci sa ti to podarilo :)
ahojte mam 16r.158cm a 50kg.som velmi nizka a na moju vysku mam podla mna dost nadvahu:((chcela by som schudnut aspon na tych 48kg.pls poradte
ja som schudla pocas akademickeho tyzdna a maturity 4 kila a akosi mi to vydrzalo. tak neviem, co zo mna ostane po 5 rokoch vysokej ;)
za kolko sa da schudnut 5 kg, ide aj 2-2,5 za tyzden? a ako?