ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
priznam sa ze sa trapim aj ja..ale ja dovod mam.ale vies,keby si mala mat ty kila navyse,videla by si to presne tak,ako my ostatne
Ja viem, že mám podváhu. Ja len nechápem, ako sa môžu tie baby tak trápiť. Veď trištvrte z nich žiadnu nadváhu nemá. Len sa zbytočne trápia. ja by som brala, keby som mala pár kíl navyše.
lilotka inak ty by si mala vazit 68.mas dokonca podvahu
lilotka
ty schudnut???ved mas perfektnu vahu.uplne bohovksu...
Vždy som si myslela, že som chudá, ale ako tu čítam tie výšky a váhy, asi tiež potrebujem schudnúť. Teda aspoň podľa vás. Ste normálne? Mám 19 rokov, 178 cm a 56 kg.
prosím Vás nerobte hlúposti s chudnutím,môže sa to zdravotne neoplatiť.Ked aj schudnúť,tak primerane,ale nie robiť zo seba hrdinu na schudnutie a potom sa pridružia rôzne choroby.Moja skúsenosť.Aký som,taký som.
vyška 190cm vaha 92kg
obvod pasa cca 92
17 rokov 155 cm a 50 kg ...