ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
CVICTE...nehladujte....vysportovane,alebo aspon spevnene telo je krajsie,ako vychrtle,na ktorom sa aj tak hojda ovisnuta koza....a co sa celulitidy tyka,tu je spravodlivost,ze je jedno,ci ste chude,alebo tucnejsie,riziko je...xa :Praz vas z tohot ratania kil sibne zeny :P
Mam 170 cm a 47 kg a podla mna som tucna.Bola by som spokojna keby som mala 43 -42 kg
boze baby....nejde o to,kolko mate kil na vasu vahu,ale ako su rozlozene a ako to vyzera na vas....citam,ze baba tu ma 168 cm a 55 kg....ved aj ja tak mam....ale ja sa citim fajn,taka akurat...neprelievam sa ,lebo cvicim a vyzeram ako zena.... :)
Ahoj,mam 21 rokov,168 cm a 55 kg,citim sa velmi tucna a chcela by som vazit aspon 49.
radšej budem chudšia,lepšie sa mi nakupuje,keď mám o 4-5kg viac už je problém zapať nohavice,vačšie si nechcem kupovať,preto chcem byť vysušená,aj keď mám už po tridsiatke
Vy ste neni normálne. To ako chcete vyzerať? Je tu pár báb, ktoré potrebujú schudnúť, ale trištvrte z báb, ktoré sem píšu, chudnúť absolútne nepotrebujú. Ja tiež nepotrebujem chudnúť a môj priateľ chce, aby som aj trošku pribrala. Veď čo chcete. Aby na vás veci viseli ako na vešiakoch v obchode??? Spamätajte sa!!!!!!
NEHANBITE SA TAKE CHUDE PISETE SEM.....ZE ESTE CHCETE SCHUDNUT??MAT VYSKU 182 A 65KG....TO MUSI BYT VYSUSENA ZENA A ESTE CHCE SCHUDNUT NA 60KG,PRETOZE SA CITI TLSTA???PREBOHA...JE TO HROZNEEE....
168/56,cítim sa tlstá,chcem mat 52,priberanie sposobila HAK