ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
rommi 24, si v zlej diskusii. Najdi si tu o anorexii a bulimii....
Mam 172/52 a chcem 45-40...
174/66 a chcem 59 ako minulé leto
Niekde na tomto fóre som čítala pravidlí, a nemali by tu chudnúť babenky s ITH 20 a menej alebo 19. Neviem presne. Takže nechápem, čo tu také príspevky ešte vôbec robia.
VY TRAPKY CO VAZITE 55 KIL A CHCETE SCHUDNUT SAK TO JE CHORE...JEZISI KRISTE MERIATE 180,170 A VAZITE 55 KIL NO BOZE TO STE OBEZNE! SA ZOBUDTE NACO SEM VYPISUJU ANOREKTICKY???????? VAZIT 40 KIL? TO JE CHORE... SKOR NAVSTIVTE PSYCHIATRIU
baby kolko mam dat dole?? meriam 166-167...a vazim tych 65-66 hore dolu...ha,?? prosim poradte..prosim vas...aj chlapi aj zeny..to je jednoô..len nech viem..diky za radu
ja mam 160/54 a chcem ist na 50
presne tak, ide o to, aby bolo telo pevne. Sport a zdrava strava uplne stacia.