ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
noo ja mam 175/53 a vraj som tucna :(....tak tiez cem daco spravit so sebou ale zatial sa nedari :(
´jeej zo zvolena,?? jeejjdaa to je KRASNE mesto!!!! som tam bola par kraat,,a uplne s amitam pacilo a mate tam fajn zmrzku chi::):):)
a ako dlho uz takto chudnes,?:)
aerobik som aj precvicovala na skole,teraz chodim na spolocne hodiny ...som zo zv,
jasne,na aerobiku vela spalis,zabavis sa,pri hudbe..... :)
Ano??:):) odkial si vlastne ak smiem vediet??:)
a aerobic to akoze dakam chodis skackat ci ako??:!)):):) dobre s atam vypotis?:)
cvicim aerobik,uz dlhe roky,ale aj doma cvcim strecing kazde rano.a vela vela tancujem :)))
noonaa ...vies podla mna hladovka je hlupost lebo ked potom zacnes ako tak papat ,vsetko co si hladovkou "dosiahla" tak je zas tam kde bolo a naco si tak tryznit telo no nie,?:) a ty inac chodis niekam cvicit alebo tak??:) ako chudnes,?:)
jeej,najradsej mam slovo vycvicit,nie hladovat ,drzim palce
Nooo....preco ze tucna?? zalezi od typu postavy rozlozenia a taak...
vies napr ja som malickka ,mam kratke nohy a strasne dlhy trup, vtipna kombinacia ze??:)
Nooo mam vnutorne stehna dost pri sebe a nevie ako najlepsie s aich zbavit a mam brusko,chcem ho nejako vycvicit.:)
ano mne...meriam 167 cm,mala som 66 kg,teraz mam 56 kg,cvicim ,nehladujem,normalne sa najem,nemozem ani vidiet,tieto diskusie bulimiciek .....je mi zle z toho...ako sorry...pre vas som asi tucna,ze ?:)
Ahojteeee....super diskusia tu je::)
Takze sa pridam ak smiem:)
meriam 164, vazim 55kg,ale chcem to dat na 48kg bez thoho aby bol jojoefekt a chcem si vypracovat svalstvo::) podarilo sa uz niekomu nejako pekne schudnut,?:)