ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
Dievčence a vy chcete byť ako triesky? To kvôli chlapom?časopisom?predsudkom?reklamám?Ste bláznivé asi píšete si tu svoje miery,ktoré sú vo väčšine prípadov závidenia hodné a snažíte sa mať z toho depresiu...Radšej miesto vaších nesladených vôd a brušákov vytiahnite kamošku na prechádzku do jesenného podvečera,stavte sa na nejaký dobrý ovocný či zmrzlinový pohár,schuti sa zasmejte a pre každého budete príťažlivejšie a navyše budete mať dobrú náladu aj lepší pocit...
173*66, hmm?
ja mam 167 a 64.strasne rada by som schudnuut,ale newiem ako.nejem sladke,pijem cistu vodu,pravidelne cvicim,ale mam stale dost tuku na bruchu.a ked si obleciem bedrove nohavice,tak mi tuk previsa vsade okolo.poradte ako mam schudnut tu pneumatiku???prosiim.pripadne napady mi mozete poslat na mailiiik.:)diikees
jeeeeeeeeeeeejj ty chces mat pri svojej vyske 48kg a vypracovane svalstvo??a to svalstvo chces mat zcoho. ja meriam 155 a mam 50kg vobec nie som tucna pretoze svalstvo je tazsie ako tuk.nejde o vahu ale o pomer tuku/vody/svalstva a kosti.
neznama Ty ako z coho chces chudnut?Prepac za otazku.Ale ja pri 173 a 53kg som bola uz kost,tak co Ty?
cavte ja mam 164 cm a 56 kil a takych 6-8 kil by som rada zhodila...
neznama....NIE niesi tlsta,,ja mam 164 a 55 kg tak potom ja som uz asi uplna ozruta§!!! ten kto ti hobvori ze si tlsta tak neni normalny... ak sa pacis sama sebe taka aka si ta mas dobry pocit, nenechavaj si ho niekym kazit!"!!!!!
Však ty máš ITH okolo 17, tak čo chceš robiť? Dostať sa do rubirky bulímie a anorexie?