Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

wewericka

ajojte hm potrebovala by som poadit chcem schudnut aspon na 39 kg ale neviem ako mam 41 kilov a 163 cm neviete nejaku dietu ktora by mi pomohla kazdy mi nadawa ze som anorekticka ael ja chcem iba byt skithla ako ine baby ..dakujem

zuzanaa

ahoj dievčatá,
pridávam sa do debaty, lebo pomer výška a váha nie je dobrý.Ja mám 49 rokov a výšku 170, váhu 57kg a nikto mi nevie uhádnuť vek, tvrdia mi, že nemám ani 40 rokov.
Ja cvičím, behám, chodím do posilky a nosím oblečenie č.36.Pred desiatimi rokmi som mala rovnakú váhu a nosila som č.38 až 40. Všetko je v pevnosti tela nedovoleniu prerastaniu tuku do tela, ale treba si vytvoriť svalovú hmotu.Tu som pri vašom indexe.Váha nie je dôležitá, lebo sval je ťažší ako tuk a telo som si pekne upravila a som na seba hrdá.
A ešte jedno je dôležité , menší príjem ako výdaj , trocha pohybu k tomu a je to dobré..
Verte mi funguje to...

lex

No ja mám 168/61, niežeby to bolo hrozné, ale ešte také 2-3 kg a budem spokojná úplne. No zas na druhú stranu, nechcem žiť len pre chudnutie... Schudnem, bude fajn, neschudnem, aj tak sa neobesím.....

ja druhy =)

To denisa: Tak to sme uz dvaja co klikli na nespravne forum :)
Ani ja nechcem schudnut (187/69), bo by som musel ist do fora: Anorexia - Bulimia :D

ja druhy =)

To bilo: Mama pouziva Herbalife a pomohol jej zhodit dake to kilecko. A okrem ineho ma aj problemy so stitnou zlazou, alebo s cim :)

To ALL: Viete co je to BMI?? Kamaratka ma 177 / 70 (BMI 23, zlaty stred :-) )a vyzera dobre, to chcete vyzerat ako \"kosť a koža\" ??

bilo

prepacte bambulky o co vam ide s vyskou a vahou aku mate netreba chudnut.co mju robit zeny ktore maju viac kil cvicia nejedia a kila nejdu dole?je Herbalife ozaj dobra vec ci ako?kto mi da serioznu odpoved?

anka

zeny nic v zlom ale skoro vsetky chcete schudnut! asi ste zaspali dobu uz aj svetove mola chcu mat baculky! ja mam aj brusko a manzel je spokojny preto ze si ma zobral z lasky a ja som mu z lasky porodila dve zdrave deti!a na zaver jedno porekadlo:ZENA BEZ BRUCHA,AKO HRNIEC BEZ UCHA!

liana

Ahojte nevie mi niekto poradit ako pribrat?Vsetci sa mi smeju a myslia si ze som anorekticka.Ale ja jem a stale nepriberam.Mam 13 rokov 165cm a 35kg.Ja neviem co mam robit aby mi verili a aby som trochu viac kg.