ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
jej aka dobra tema, ja mam 56 kil a 169 cm, ja viem ze je to normalna zdrava vaha no bola som zvyknuta na 50 kil a potom som pribrala a verte alebo nie, skoro vsetko sa mi to ulozilo do pupku, takze teraz vyzeram ako tehotna, mozno to bude tym ze pijem vela piva, chcela som sa spytat ako sa da zhodit len z jednej casti tela a nestratit pri tom povedzme prsia, lebo tie uz teraz nie su bohvieco, takze by som chcela aby ostali aspon take ake su. obvod v pase - lebo tam je moj pupok najvacsi - mam 78 - tak vidite, prsia 85 a zadok 92.
Bola som tučna,a moje mieri boli:
Prsia:85cm
Pas:75cm brucho :90cm
boky:99cm
vaha :66,5kg. vyška :169cm
SCHUDLA SOM HLAVNE KVOLI TABLETAM LIPOXAL ,A VYLUčILA SOM ZO SVOJEJ STRAVY VšETKO SLADKE,ALKOHOL,KAVA.
ZAčALA SOM JEST IBA BIELE MäSO,ZELENINU,BIELO VAJIčKA,vela som pila čistej vody,zeleneho čaju,a cvičila som....
a moje mieri su teraz:
prsia:85cm
pas:59cm -60cm brucho 64cm
boky:87cm
vaha:52,8cm vyška:169cm
vdačim lipoxalu za moje uspešne chudnutie
ja som vazila 82 pri vyske 172 ( to bolo este 6 oktobra 2007), teraz vazim 69 kg ale chcela by som sa dopracovat este na 65 a potom zacnem vymyslat novu metu....kazdopadne taky moj sen je mat tych 58-60 kg. to by som skakala po plafon....:)
pocita sa pohar ovocneho dzusu ako jeden chod za den? je dolezity pravidelny prisun a minimalne 5 chodov denne aby sa nespomalil metabolizmus, tak ci staci toto ako jeden chod vdaka
EVITKA.Ja som po dvoch porodoch a moje miery su.
Prsia 93cm
Brucho 98 cm
Boky 99 cm
Stehna 58 cm
a ty sa stazujes?Chces vyzeraj jak anorekticka si nespokojna co mam povedat ja.Vies aka som bolo chuda pred 4 rokmy?Mala som 50 kg a telo jak modelka dokonca som mohla jest vsetko co som chcela kolko som chcela a kedy som chcela a vobec to namne nebolo vidno.A to mam 23 rokov.No a ako si natom teraz?
baby zobudte sa, toto su dristy... ale strasne... aj ja chudnem, ale z toho titulu ze za leto v zahranici sa na mna co to nepekne nalepilo. ale to neznamena ze planujem byt trieska.. 169 cm a ked budem mat 62 kg tak budem vysostne spokojna. nevymyslajte a budte prirodzene
wewericka, neviem cisi robíš srandu, ale ak nie, tak nie si normálna. potrebuješ psychiatra. Všetci čo ti rozprávajú že i anorektička, tak majú pravdu.
173cm 54 kg....som spokojna:)
Zuzanaa ani sa im nedivím, že ti hádajú menej aj z tvojho príspevku vyžaruje energia a rozhodnosť. Správne tak to má byť a to je pre všetkých recept povedaný jasne a zruzumiteľne. Tohto sa držať a ....