Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

beBe

alexinka no ja by som ti pokojne darovala takych 5 kg :-)). Ach jaj ...kazdi by chcel to co nema :-)). Hrozne sme :-))

beBe

moja karma :-). 155 cm a 53 kg ... chcela by som tak 49 ... . Mam objemnejsi zadocek a boky ... myslim, ze nikdy z tychto partii nezhodim ... .

alexinkaa

baby ja vazim 167 a mam 42 kg a fakt vam zavidim ktore mate plnsie krivky ..naozaj tak neblaznite a budte na seba pysne..ja by som strasne chcela pribrat ale nejde to ..tak si nenicte zdravie zbytocnym chudnutim..mate len jedno

zdrawoweda

ajoj, ja mam 18 r. meriam cca 175, vaha pred vianocami asi 54, po vianociach sa to splha na 59.... (ja viem, trochu som to s tymi zakuskami prehnala... :)
chcela by som mat 50, ale to sa mi nepodari :( tak aspon 53...

silvulusik

mam 16 a moja vyska je okolo 172cm a vaha 62kg...myslim ze mam trochu viac ako ostatne baby...chcela by som zhodit takych 5-6 kg...je to zdrave a aka dieta by sa mi hodila?? dakujem..:)

evcca

ja mam 48-50kg a ppp, a chcela by som, teda moje chore predstavy 35, ale to nie je riesenie, tak naco kecat o takejto teme a trapit sa tym, co je nerealne. aj ja viem, ze vaha nie je vsetko, hoci sny su sny, radsej budem zit, ako travit vsetok cas na psychiatrii, toho uz bolo dost.

kikkka

ja mam 15 rokou.Mam vysku 173cm a vahu 55kg.chcem schudnut preto lebo mam minuly rok som strasne pribrala a tym sa mi spravili take hnusne boky.a preto chcem schudnut,aby sa trochu zmensili. :P

anjelicek

ahojte,dva roky som sa snazila schudnut,podarilo sa.zo 61 kg na 50 kg.mala som nadhernu postavu v lete,konecne,vysnivanu,aku som chcela.no nastupila som v septembri so skoly,na vysku,zacal sa stres,nepravidelna strava a pomaly sa vraciam k mojej starej otrasnej postave,teraz vazim 57 kilo a som zo seba nestastna.viete nejako pomoct?

tana_2

podarilo.nela
to naozaj si schudla vdaka tym tabletkam mne sa tomu velmi verit nechce pretoze keby fakt nejake tabletky zaberali tak nieje nikto tucny,ja by som chcela schudnut hlavne z brucha a spevnit ho.