Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

Tydra

172cm a 50kg. nepacim sa sama sebe. rada by som to zhodila dole. neviem ako, ked mi na jazyk stale prichadzaju nove chute. ale vazne. sladky kremes hned zajedam privarkom z hrnca.... pomoc. ako mam toto vyjedanie zastavit.

quashqai

drzala som 90 dnovku,schudla som 14 kg,cez vianoce som si neodopierala nic,salat,vyprazane,kolaciky,do toho zopar kalorickych poharikov sampusu a nalepila som si 4 kg,bola som stedra ako cele sviatky,od vcera som opat na 90 dnovke.Vcera som bola velmi hladna,roztiahnuty zaludok,dnes to bolo fajn,boli ma zub a dokazala som zjest 1 banan na ranajky a zeleninu s celozrnnym pecivom na obed.Kto chce schudnut vrele doporucujem tuto dietu,o ktorej sa vela pise,hovori a cita.

Tydra

cez leto som mala peknu postavu. az teraz som na nu hrda, aka bola a teraz... mam o sest kil viac. Viem, ze cez leto som malo jedla a teraz sa to zmenilo v pravy opak ale chcem bzt znova taka aka som bola. no zda sa, ze s peknou postavou odisla aj pevna vola. co dalej?

vifonka555

zdraviiim.....ja mam vyšku 167cm a važim 63 je to dost vela a pritom mam len 14 rada by som schudla pozorne som si čitala aj ostatne temy a dufam že sa mi niečo do leta spravit s tou vahou a postavov...

majusik

Mam 175 cm a 63-64 kg. V lete to bolo este 69. Snazim sa to dostat pod 60 ale pomaly, ench si organizmus zvyka. Co sa tyka sposobu nejak vyrazne sa neobmezdujem, pohybu som mala vzdy dost ale funguje system nevecerat. Namietso toho si radsej doobedu doprajem vela ovocia a zeleniny, lebo tie obsahuju taktiez vela energie a na vecer nie su vhodne. Inak v poslednom case som znizila obednu davku na polovicu a veceriam jogurty alebo lahke polievky a nie velmi neskoro. Problem ostava ze sa neviem premoct pri prilezitostiach ako su oslavy a party, to je najvacsi nepriatel.