Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

tana_2

kimka]ten rotacny kruk to je tocna tu mam doma.naco vsetko je dobra ja mam taku dvojitu nie len ten jeden tenky tanier.

evul

nashity, potrebujes sa naucit jest... Pozri sa na tieto clanky - -odkaz odstránený- , tam je to vysvetlene dobre. A ak chces, mozes sa pridat k nam do fora (-odkaz odstránený-), je fajn mat podporu ludi, ktori uspesne chudnu a vedia, ako na to :)

nashity

Ahojky dievčatá mám 39 r. a aj ja by som si priala schudnúť ale stále tápem.Meriam 155cm a vážim 63 kg.Najhoršie je ne tom brucho.Vlani som makala v posilňovni a stravovala sa podľa 90 dňovej diety a bolo fajn do septembra 55 kg.Potom som prestala cvičiť,jem ako pred dietou a som zasa guľka.Pravda je že neraňajkujem obed ako príde ale večer si to vychutnám......

kimka

Ahoj tana-2. Ja som sa rozhodla, ze na vahu sa postavim v nedelu. Zatial sa mi celkom dari v stravovani a snazim sa kazdy den pol hodku slapat na stacionarnom bicykli, pridala som brusaky a dnes si idem kupit este rotacny kruh. Tak na nedelu som velmi zvedava.

tana_2

kimka>no ja som sa dnes vazila a mam 65 kg myslela som,ze vyhodim vahu von balkonom.ja som sa rozzrala na mikulasa.deti podostavali balisky nieco sa uslo aj mne tak som pomahala a tak to islo dalej.

kimka

tana_2 to sme na tom skoro rovnako ja mam 167 cm a 62 kg. Teda pred sviatkami to bolo 59 kg, ale predsa len sviatky su sviatky a sem tam sa nieco nalepi. Moj velky problem spociva tiez v bruchu. Som od vcera zacala trosku menej jest a trochu cvicit, tak uvidime ake vysledky sa postupne dostavia.

evcca

tydra, ty chces chudnut? chces alebo uz mas ppp? ak ju nemas utekaj prec od takychto napadov. si vychrtla- tesi to teraz tvoje JA- toto konstatovanie?