ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
ja mam 167 a pocas sviatkov som pribrala z 63 na 68 kg katastrofa v podstate tak ani nejde o vahu ako o vyzor pred tehotenstvami som mala 50 kg a vobec to nevyzeralo strasne teraz len zo zavistou pozeram aka som bola kedysi chuda mohla si dovolit cokolvek,kolkokolvek a kedykolvek bohuzial tie krasne casy su uz davno prec myslim si,ze je to dane aj vekom.
no ahojte.....ja mam asi tak 165cm plus minus cosi....neviem presne a vazim asi 64 kg, dufam ze sa to nezmenilo :D no a ja som aj celkom spokojna.....trosicku by mi asi trebalo zhodit z bokov,tj take dve kila....ale tazko to ked mi tak chuti papat a tak teda sa snazim nejest vecer a tak no....a nechapem tie holky co maju 50kg a este chcu schudnut....to je sialene podla mna cisto....nemyslim ze som dokonala ale podla chlapcov som sexi a hlavne ze sa pacim priatelovi :)
No hellou ja sa pridavam do klubu mam 167cm a 68kg a minimalne 5 kil dolu musi ist. Davam si obrovsky pozor na tuky a tak...inak neviem nikde na nete najst kolko kalorii by mal clovek za den prijat s lahkou fyzickou aktivitou (chôdza asi 4 km denne minimalne) v takej tabulke mi vyslo ze som prijala 4771KJ je to vela?
kimka*parkrat som na tom taniery bola,ale to necvicm pravidelne ked ma napadne raz za rok,ale musim sa polepsit.
rotacny tanier ma viac nevyhod, baby nie je to zdrave na chrbticu, hlavne na driekovu- moze to sposobit neskor bolesti a problemy s pohybom. takato ratacia na taniery je pre telo neprirodzena, skuste jednoduchsie cviky, ako uklony do stran, vytahovanie sa do vysky, mozno robit aj rotacne pohyby, ale treba mat pokrcene kolena, je to menej skodlive pre chrbticu.
tana_2 tak ten rotacny sa mi nepodarilo zohnat, lebo ho uz mali vypredany. Ale urcite budem skusat zhanat ho dalej. Neviem presne aky bol, ja som ho videla len v letaku. Citala som, ze je dobry na vyformovanie bokov a presne to aj chcem. A ty s nim mas aj nejake skusenosti? Ma to nejky efekt ked sa na nom cvici?
Vzdy chceme to co nemame:)Ja mam 164cm a teraz vazim 45 kg a chcela by som mat asi tak 50 potom by som bola veeelmi spokojna ... ale nuz nejde to ... bola som takyy velkyy gurman, ale beztak som nepribrala aj ked som jedla veelmi vela ... a v poslednom case ma trapi nejako nechut k jedlu tak som este take kilecko, dve zhodila a velmi som sa preto trapila...lebo som zase od tej vytuzenej vahy dalej a dalej (snad sa to zmeni rokmi)
no... neviem, kolko vazim teraz, ale urcite viac (okolo 75 - 76 kg), co je v mojom pripade katastrofa, lebo som vysoka 178 cm. chcem schudnut aspon 10 kg. na 90-dnovu dietu sa mi moc nechce ist, zacnem zrejme viac cvicit. robila som si jeden test a vysledok bol taky, ze podla neho mam otrasne stravovacie navyky a je to pravda. takze myslim, ze ked zmenim tie, v jari zacnem sportovat (chcem uz konecne nejaky super bycikel...), tak kilecka pojdu dole. chcem aj prevetrat posilovnu, tak snad... dufam, ze sa na tych 65 - 60 kg dostanem.