Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

alice15

176 a 48 kg,je to normalne,mala som uz aj menej,ale vzdy mam tak do 50,ludia si na mna uz tak zvykli,no nemam anorexiu,aj mamka je velmi stihla

usiko

162 cm a 51.5 kil a chudnut uz nechcem, lebo by som mala problemy s menzesom, zdravim a bola by som skareda a vyziabnuta...tak sa snazim, aby mi tato vaha ostala...ked pozorujem ubytok, tak sa niecim napcham aby som mala zase svojich 51.5 az 52 kil...

zuzak

myslim ze je tazke hovorit o tom, kto by kolko mal vazit podla vysky...nezmysel....ja mam 170cm a 59kg. Moja sestra ma 173cm a 62kg. Ona vyzera jak keby vysla z koncentraku pomaly a to sa nacpava kazdu chvilu, ja keby som jedla jak ona, tak mam asi o 5 kil viac...strasne zalezi od typu postavy, konstrukcie kosti, svalov,....a najmä metabolizmu...niektorym praje stastie, iny si ho musia tvrdo vydobit....drzim palce:)

organiks

tak ja mam 170 cm a vahu 55kg....a nechcem menej. a nieto este viac :D ale tak zlepsit niektore partie by bolo dobre....lebo mi kazdy vravi ze mam siroky pas....hmm a dost ma to deprimuje

monika-aicha

no ja mam vysku 162...a vazim 50 a cela by som schudnut este na 46 ....ale okolie hovori ze my asi sibe ze mne to netreba...ale ja cem ....je to v poho..???

leerka

ja mam 167 cm a 50 kg, tie missky som inak videla, niekedy nie je tazke vyzerat ako oni, len mat treba dobry metabolizmus ako ja , nikdy som nemala viac ako 52kg, uz to jednoducho neslo

love.girl.azet?

mam 16rokov
važila som už 65kil.
potom som schudla 5kil.
a potom dalšich 5kil. ale som začala jest sladke po tyžni boli spät 5kil
teraz mam 60kil a pri mojej výške 168cm je maja vysnivana vaha 50kil

p.s.
a videli ste tie MISS.2008 na STV ???
ved oni pri mojej výške mali 49kil.
a su len o 2roky staršie ako ja... čo si o tom myslite????????????????????????

zuzicka1

Ivus,skus ist do toho s dcerou a manzelom.nech ta podporia,porozpravaj sa s nimi,nech ti pomozu nielen vycitaju.

ivuska444

no ja mam 167cm a vazim 110kg tak a teraz kto by tu mal schudnut? citim ze aj moja dcera sa za mna hanbi ale ked ja som strasne slaba a nedokazem to