Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

lillinka13

caute baby...viete aky bol moj nazor pred piatimi minutkami?? schudnut, menej jest aby som bola chuda...po precitani tejto temy som zistila ze najlepsie je rici aj cici:) ale samozrejme nemat zdravotne problemy koli vysokej vahe...teraz nechcem chudnut, iba spevnit telo cvicenim, a sladkosti nahradit ovocim a jest viac zeleniny..a myslim si ze baby ktore maju pod 50 kg by mali rychlo pribrat kym sa da a nie chudnut...a potom by mali zacat posilovat ked chcu vyzerat stihlo...

gfdf

heh :)19rokov- ja mam 159cm/43-44kg :D ... aaa chcela by som schudnut, nemyslim ist dole s kilami-paneboze :D, ale skor sa zbavit tuku na typickych zenskych partiach... papat budem stale rovnako, avsak o nieco zdravsie a velmi dolezite je cvicit-sportovat :) .... toto je mojim cielom... a mimochodom nie som kostra :D hehe

hm:d

AHOJTE MAM 19 ROKOV A MOJA VYSKA JE 172cm ... a mam 70kg... povecte mi kolko by som mala vazit v mojich rokoch a pri mojej vyske...

tinulka

ja mam 172 cm a vážim 60 kg a akosi mi to vôbec nevadí, papám všetko na čo mám chuť a je mi fajn. Jedno obdobie som držala "diétu" ale vtedy som sa cítila strašne, kruhy pod očami, únava, vynachávanie menštruácie. UŽ NIKDY!!!! preto baby nerobte zo seba bacuľky ked nimi nieste, buďte sebavedomé a hneď sa vám bude lepšie žiť a budete mať pocit, že to koľko vážite vôbec neje rozhodujúci fakt...držím vam palčeky

mimka

mile baby..ako tu citam niektore prispevky vam uz niektorym asi fekt sibe.50kg a este schudnut?CO TAK NAVSTIVIT PSYCHOLOGA..

wyky

No tak ja mam 172 cm a 56 kilo..myslim ze je to celkom v pohode..v BMI mi vysla podvaha hehe :D ale podla mna sa nejedna ani tak o kila, mne na vahe nezalezi, ale vidim ze som pribrala :(

zena

Ja som mala po pôrode 45 kg a až po piatich rokoch sa mi podarilo vyštverať na 51 kg. Ešte tak 2 kilečká by sa zišli, len to ide ťažko. Veľmi rýchlo spaľujem, štítna žľaza funguje až príliš...Aj manžel je rád, že ma má trošku väčšiu. Síce nikdy mi nepovedal, že vyzerám zle, ale je rád, že po toľkých rokoch konečne priberám.

tana_2

Aj rici aj cici,aby mal chlap za co chytit,jak keby som bola chlap tak by som taku vyzjabinu nechcela.Ja mam 167 cm a 62-63 kg.Chcela by som 55 kg no neviem ci sa mi to este podari,ale najviac sa chcem zbavit kozeneho opasku,.

angeles

fakt nad niektorými babami tu zasnem...to uz je chore...baba ma byt baba a nie neaka vychrtlina...radsej mat o 5 kil viac ako nemat prsia a zadocek a boky...a este nieco vaha nie je voditko toho ako clovek vyzera...tuk je lahsi ako svaly...takze sa necudujem ze neaka baba ma viac kil ale vyzera jej postava pekne...moj nazor...raz mi jeden chlap povedal ze s kostrou by sa milovat nechcel...