ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.
Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
MAJKA_musím sa ti priznať, že som schudla hlavne zo stresu..a mám také škaredé obdobie s partnerom, tak všetko na to vplýva..vždy som bola žena krv a mlieko:) ale teraz mi môj priatel hovori,že som len kosť a koža:( a nechutí mi ani jesť, kvoli tým rôznym problémom mám stiahnutý žalúdok..aj keď sa premáham, tak zjem na raňajky jogurt,potom nejaka ta desiata..obed..možno ešte poobede niečo a už ani nepamätám, kedy som naposledy normálne večerala..:(
no ja som vysoka 178 cm, mam 76,5 kg a to len nedavno som mala 79 kg. neviem ani ako, ale schudla som. ked som drzala dietu a zacinala z tej istej vahy, tak mi to trvalo dost dlho, kym som prisla na 76,5 kg a vtedy sa to zastavilo a vaha nie a nie ist dole. a teraz zrazu za 4 ci 5 dni som schudla. a ani sa na chudnutie nezameriavam. pecivo som sice trosku obmedzila (biele najma), ale inak som si dala aj kusok maly slaninky, klobasky a aj takych "zakazanych veci". len neprehanam. a sladkosti sa priznam, ze nejem vobec. a pritom som este nezacala cvicit, ale chcem si kupit bycikel.
PETINKA: co keby si zacala este viac papat, aby si pribrala, ked to tak velmi chces?
NO TO ISTE: i tak ti tu jeden komentar na to napisem, i ked to (ako si napisal) citat nebudes. za mesiac a pol schudnut 15 kg? nie je to trocha vela? za mesiac sa odporuca najviac 4-5 kg. o 14:00 sa najes a potom az do vecera nic? to chodis spat so sliepkami ci co? a jest na ranajky rozky a neviem co este, to ty asi pokladas za zdravu stravu. ta sa spamataj...
no ja som asi iný prípad..mám 177cm a vážim 57kg..ale chcela by som pribrať:) aspoň na 61kg..ale akosi to nejde..
no ja mam 160 a vahu okolo 50 chcem 45
Že pravidelne jest toto tu všetci radi počujú áno radia to doktori ale poviem vám ako som na to išiel ja raňajky sem tam max 2 rožky tie male a 2 parky na obed tak o 14.00 tak s rozumom a potom nič po mesiaci a pol som stratil 15kg teraz mam 170cm a 70 kg som úplne spokojný načo 45kg aby ma vietor odfúkol vážiť pod 60kg tak chudnutie neriešim samozrejme je zaujímave koľko ma kto svalstva ja som už chudý a mam 70kg niekto o mojej výške musí mať na rovnakú postavu 60kg a niečo pre slečny nič v zlom ale s vychudnutými babami stoji sex za nič tak sa zamyslite či to chudnutie stoji za to a urobte niečo aj pre svojho partnera a samozrejme kto sedí v kancli tak sa musí hýbať lebo ten priberie aj keď jest nebude tak ľudia nehnite a trochu zdravého pohybu ps zdvíhať takže železá nie je zdravý pohyb :-) pozor je veľmi možne že pri takejto nesprávnej výžive môžte aj vážne ochorieť každý si musí vedieť uvedomiť za čo mu to stojí proste je len jedno pravidlo kto nežere ten netlstne židi to predviedli bohužiaľ nie po svojej vôli. Ať se darí.
Komentáre nepíšte aj tak to čítať nebudem tak ma neosierajte za chrbtom. :-)
Ahojte, prispejem aj ja svojou troskou do mlyna:-), mam 21 rokov, 172 cm a 60 kg. Sportujem, zdravo zijem a myslim, ze moja postava je konecne celkom v poriadku, mozno este take 2 kilecka, ale to ak nebude, nic sa nestane, lebo kedze cvicim, cakam skor spevnenie svalstva ako nejaky ubytok na vahe...Takze hor sa do toho baby, ja som zacala cvicit tak tri mesiace dozadu, poctivo makam na sebe a vysledky su fakt viditelne, pevnejsi zadocek, takmer ploch brusko, zostihlena o dve velkosti, no parada:-)
ale neverim ze 47-kilova baba je tucna...toto sa musi riesit len cez psychologa...zivot nie je o postave...nenosila som doteraz sukne lebo som sa hanbila za moje nohy...a co? ved sa to casom urcite zlepsi...okolie urcite vycitilo moje nizke sebavedomie..ale teraz sa to zmeni...od teraz prehlasujem ze som sebavedoma brunetka, buduca cervenovlaska:):):)