Norethisteron (liek na oddialenie menstruacie)

lovelylily

dievcata, mam jedno nenacate balenie norethisteronu, tri blistre, expiracia je v decembri...ktora potrebujete? 2,50eur...

gabika17

chcela by som sa opytat ci pri uzivani sa moze pit alkohol... nikde to nepisu... a ako si mam vypocitat druhu menstruaciu?? pls. poradte=) dakujem=)

zuzana85

ja som brala Norethisteron pred dvoma rokmi a nemam velmi dobru skusenost. Mala som vykyvy nalady, bola som podrazdena a rozhadzal sa mi cyklus, ktory sa mi upravil asi po 9 mesiacoch. Asi by som skor prezila tie kramy na dovolenke ako tu hlupu naladu. Ak je odporucane brat mesiac pred mysli sa tym, ze si mas posunut este tu menstruaciu, ktoru mas dostat cca mesiac pred dovolenkou a tym sa tie posunie aj menstruaciu, ktoru by si mala mat dovolenke. Tym si tu blbu naladu odzijes doma a nemusis brat lieky pocas dovolenky. Urcite ich netreba uzivat cely mesiac, sak je to vela hormonov.Ale ja by som ich uz nebrala, lebo ten rozhdzany cyklus mi za to nestoji.

vian

... a aby som nezabudla, neposúvaj si menštruáciu mesiac vopred, len sa drž návodu a začni ho užívať 3 dni pred očakávanou periódou. Prajem príjemnú dovolenku. pa pa