Norethisteron (liek na oddialenie menstruacie)

lienka02

Ahojte, mam taky problem ze som si mala dat tu tabletku 3 dni pred menstruaciou a dostala som akurat v ten den ked som si mala dat tu tabletku neviete mi poradit ci si to mam dat aj tak alebo radsej nie dakujem.

minikado

ahojte .. ja by som sa len chcela spýtať či sa niekomu napriklad potom zhoršilo akné,alebo teda ak nebolo ,či sa zhoršila pleť .. díky moc ..

Biba3574

Ja som to užívala, keď sa mi križovali "moje dni" s dovolenkou pri vode. Norethisteron nie je antikoncepcia, otehotnieť sa dá. Je to zásah do hormonálnej sústavy, môže to trocha dobabrať menštr. cyklus. Buď oddiali viac, je silnejší, al. slabý. Každý organizmus je iný, každý na to inak reaguje. Ale v každom prípade, je to dobrá vec. Ja som to užívala cca 3 týždne pred zač. menzesu. Ahojte.

nastia

ahojte... ja som tabletky použila už 2. rok po sebe a všetko bolo uplne OK. je pravda ze kazde telo je ine a aj reakcie na lieky. ja mozem len odporučat, ale tiež by ma zaujimalo ci sa može pri ich použivani otehotniet...

kini

ahojte , citala som ze ten norethisteron je na lekarsky prredpis.chcem sa spytat ci staci ist k obvodnej alebo ku gynekologovi. diky moc