Norethisteron (liek na oddialenie menstruacie)

aabb01

No neviem ako vy ostatné, ale ja som s tým problém nemala. A to som to brala niečo vyše dvoch týždňov. Žiadne bolesti hlavy, zvracanie, či iné problémy. A aj menštruácia bola dokonca v pohode a povedala by som že aj slabšia.Je to indoviduálne- ako každý liek. Každému zaberá inak. Ale v prípade potreby som odhodlaná zviať si ho opäť.- ja ho chválim

skiiiii

caute....toto leto som uz raz pozila norethisteron na oddialenie menstruacie,a chcem sa spytat ci mozem pouzit znova lebo sa zase chystame na dovolenku.

tina

chcela by som sa spytat ci to mozu aj deti lebo sa chystam do tabora a mama by mi to mozno chela dat no nevieme preto sa chcem spytat dakujem

sisina

Ja som ich brala tiez pred dovolenkou, zial, nezabrali mi. Aj tak som dostala menzes a pritom bolesti a silne krvacanie, takze napokon som bola pocas dovolenky zamestnana behanim na wc a menenim tamponov, na plazi okolo pasa satka, co ak predsa?...a do mora som samozrejme mohla vojst len po kolena.

suedenim

No mne doktorka povedala,ze to pocas uzivania posobi ako antikoncepcia, nemala by si otehotniet. ALe ja som dusa nespokojna,ja som si radsej davala pozor,..ale nemala by si.
Inak, mne z nich nebolo vobec zle, som sa citila absolutne v poriadku a ani cyklus sa mi nepobabral ako niektori pisu..

jaja-jaja

Ako píše dariaaa, že je to svinstvo má pravdu. Ale všetky chemické lieky sú vlastne svinstvo. Jeden problém vyriešia a poškodia niečo iné.

jaja-jaja

Ja som tiež kedysi dávno užívala tento liek. Mal by sa začať užívať 3 dni pred začatím menzesu a užívať ho do vtedy, pokiaľ nechceme dostať menzes. Mne sa po tomto lieku poposúval cyklus ale časom sa to upravilo. Čo já viem, je len na lekársky predpis.