ahojte,co si myslite o tychto tabletkach ? nemoze sa mi nic stat ked ich uzijem ? dakujemmmm
Norethisteron (liek na oddialenie menstruacie)
No neviem ako vy ostatné, ale ja som s tým problém nemala. A to som to brala niečo vyše dvoch týždňov. Žiadne bolesti hlavy, zvracanie, či iné problémy. A aj menštruácia bola dokonca v pohode a povedala by som že aj slabšia.Je to indoviduálne- ako každý liek. Každému zaberá inak. Ale v prípade potreby som odhodlaná zviať si ho opäť.- ja ho chválim
caute....toto leto som uz raz pozila norethisteron na oddialenie menstruacie,a chcem sa spytat ci mozem pouzit znova lebo sa zase chystame na dovolenku.
hej,moze,oddiali ti to menstruaciu
Ja som ich brala tiez pred dovolenkou, zial, nezabrali mi. Aj tak som dostala menzes a pritom bolesti a silne krvacanie, takze napokon som bola pocas dovolenky zamestnana behanim na wc a menenim tamponov, na plazi okolo pasa satka, co ak predsa?...a do mora som samozrejme mohla vojst len po kolena.
mne sa z tych liekov vobec nic nestlo...vsetko bolo v poriadku...
No mne doktorka povedala,ze to pocas uzivania posobi ako antikoncepcia, nemala by si otehotniet. ALe ja som dusa nespokojna,ja som si radsej davala pozor,..ale nemala by si.
Inak, mne z nich nebolo vobec zle, som sa citila absolutne v poriadku a ani cyklus sa mi nepobabral ako niektori pisu..
Ahojte, viem mi niekto poradiť, či môžem pri užívaní norethisteronu otehotnieť?