Norethisteron (liek na oddialenie menstruacie)

gaboca

Ten liek sa pouziva aj pri poruchach menstruácie.Ja som to mala ked som mala poruchu.V kuse 20 dni vzdy spinenie.Vtedy som brala 10 dní a potom ked som znovu dostala tak som uz mala normálne.Tiez 2 krát za den som brala ale nic katastrofálne sa nedialo.cudujem ze som potom nemala ani silnejsiu menšt.ved sa hovorí ze potom ak je umelo vyvolané zosilnie.ALE bez lekára to neberte vsak lekár vie pravdepodobne v akom stave sa nachádzate kočky.

rebike

Už som mala aj ja Norethisteron.Určite kážda reaguje na hormony ináč.Niekto hovori ze su to staromodne tabletky ale ked to más od lekára ten ti má vediet prečo práve tento liek vybral .Ja som to mala na 2 rozne problémy.Ináč u mna sa osvedčili.Mala som brat ráno a večer.No nepríjemnosti?Cítila som sa trošku nafuknutá ako keby som mala dostat a volačo mi to nedovoli.Su aj horšie pocity,aj od iných liekov,nielen od hormonov.

kajka

Cafte...Pred dovolenkou som uzivala Norethisteron, a nemala som ziaden problem. Tabletku som zobrala asi 3 dni pred ocakavanym zaciatkom menstruacie. Po vysadeni som to asi o dva dni dostala..Mala som trochu silnejsiu menstruaciu ako obvykle a trochu krce, ale to je vsetko...Cyklus sa mi nenarusil. a este som pocas uzivania citila napatie v prsnikoch...ale kazdy organizmus je iny. Zatial som nemala problemy s cyklom, ani s inymi zenskymi vecami. su zeny, ktore tie problemy maju, alebo su citlivejsie na lieky a zvlast hormony, takze netvrdim, ze je to u kazdeho bezproblemove..

mel

jA SOM S UžíVANíM MALA PROBLEMY..PRVU TABLETKU SOM SI VZALA OKOLO OBEDA A VECER OKOLO 6TEJ SOM MALA NESMIERNE SILNE KRCE V NOHACH UZ SOM MYSLELA ZE POJDEM NA POHOTOVOST KED MI ZACALI OPUCHAT AJ NOHY..NEBERTE TO ...JE TO VAZNE SVINSTVO

janka

Zdravim potrebuji poradit rano odjizdim do Holandska a vzala jsem si lek NORETHIESTERON,abych nedostala mences.Mela jsem to dostat 1,10,ale zacala jsem to dostavat uz vcera.Doktor mi rekl,ze sis jej mam vzit 3x denne hned jak zacnu spinit ja si ho vzala vcera hned jak jsem zacala spinit,ale zacinam krvacet,takze nevim,jestli se to zastavi nebo jsem to nevzala pozde?Mam jej dal brat a pretane to?Poradte mi prosim dekuji Jana sezenaksu@seznam.cz

veronika

ahojte uzivam antikocepciu a potrebovala by som si oddialit menstruaciu..viem,ze mam pokracovat v uzivani bez prestavky,ale bude to mat aj ten isty ucinok ak mam tu prestavku uz 3 dni a teraz by som si dala tabletky znova?? PROSIM JE TO VELMI SURNE

IVKAq

nenapchavajte sa praskami ak to potrebujete len oddialit o par dni radsej jedzte citrony tiez to funguje a je to bez chemie...!!!

macko

Neviem,ci to mam pripisat tomuto lieku, ale mam fest problemy. predtym bolo vsetko vpohode, bravala som to 2 krat rocne kvoli dovolenkam a pod. A tento rok, hoci som to brala, predsa som menzes dostala. a teraz - co mam chodenia po doktoroch kvoli pobabranemu cyklu a problemom....Nie a nie prestat krvacat. je to na vlastne riziko - to ti povie kazdy doktor. To neni sranda.

zabka

mala som super pravidelny menzes kazdy mesiac za 31 dni nie 28,ale bez akychkolvek tabliet, teraz som chcela oddialit menzes tak som si dala norethisteron tak 4 dni pred tym,ale menzes ako na potvoru prisiel skoro,v den prvej tablety,neviem ci to je tymi tabletkami,ci ich mam este brat,ked som zacala krvacat... diky za odpovede