Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa dostať k obedu kolegyne?

Príspevok v téme: Ako sa dostať k obedu kolegyne?
beskyd

priatelia, takáto vec.. v práci mám kolegyňu, na ktorú som dosť namotaný, akurát že pani je odo mňa o dosť staršia a okrem toho je vydatá, čiže neprichádza do úvahy niečo riešiť. ale denne ju vídavam na chodbe, schodoch a pod. a vzbudzuje to vo mne pomerne silnú emóciu... zistil som ale, že narozdiel od ostatných kolegov nechodí normálne na obedy, ale z domu si nosí jedlo a to potom konzumuje vo svojej kancelárii. napadlo mi, že keď už mi nemôže dať nehu v štandardnom partnerskom poňatí, mohol by som ju vnímať prostredníctvom pokrmu, ktorý sama prichystala, že by som sa k tým jej obedom nejak dostal a z času na čas ho normálne zjedol. kolegovi som preto navrhol, že mu dám 5 gastrolístkov, ak mi zoženie jej obed, ale ten to odmietol.. no a problém spočíva v tom, že sa vôbec neviem vynájsť, ako by som sa k tým obedom dostal najlepšie tak, aby som z toho nevyšiel ako úplný debil. vedel by niekto poradiť ako to zinscenovať? prostredníctvom toho pokrmu by som od nej sprostredkovane dostal ako keby tú nehu, lásku a pohladenie, ktoré mi fyzicky ako žena nemôže dať, resp. to ani nemôžem od nej požadovať, len problém je v tom, že sa neviem dostať ani k tomu jedlu. vďaka za každú radu vopred.

bananik

mas nejaku poruchu.. keby si jej toto spravil, urcite by si o tebe myslela ze nie si normalny...vzi sa do roly jej manzela alebo deti..co by si pomysleli keby si toto robil? ze si nejaky divny uchyl..ble

pilulka

beskyd, mne jedno nejde do hlavy, uvedomujes si, ze je od teba o dost starsia a k tomu aj vydata, no napriek tomu chces jej zjest obed ako na znak lasky, ci coto si pisal? Ako vyznam to pre teba bude mat? To je ako prosit o dazd na pusti. Co si od toho slubujes, ze budes este viac platonicky do nej zamilovany? Alebo, ze sa kvoli tebe ona rozvedie? Nechapem...

doubledog

fakt ser na to, toto nie je dobry napad.
aj keby si ten obed od nej nejak dostal, nebude ti to stacit.

davaj pozor, aby ti nahodou nezacalo este viac prepinat

Lulita

keby mi chcel niekto zozrat obed pomyslim si, ze je neslusny a este k tomu blazon, ja teda by som sa citila divne pri takom cloveku, hlavne by ma zaujimal ten argument, preco mi chce jedlo zjest, ale asi by som sa mu vyhybala, nemusim az takých divnych ludi, co je vela, to je vela

amanda23

tu je riziko to,, ze dnes chce jej obed, zajtra to budu ponozky, potom nohavicky, alebo ine osobne veci "napustene" jej energiou..Tusim sa to vola fetisizmus...Myslim, ze kolegyna o taketo pozornosti nestoji, je starsia, ma rodina, daj jej pokoj, lebo este mozes mat co do cinenia s jej manzelom :D