Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa dostať k obedu kolegyne?

Príspevok v téme: Ako sa dostať k obedu kolegyne?
beskyd

priatelia, takáto vec.. v práci mám kolegyňu, na ktorú som dosť namotaný, akurát že pani je odo mňa o dosť staršia a okrem toho je vydatá, čiže neprichádza do úvahy niečo riešiť. ale denne ju vídavam na chodbe, schodoch a pod. a vzbudzuje to vo mne pomerne silnú emóciu... zistil som ale, že narozdiel od ostatných kolegov nechodí normálne na obedy, ale z domu si nosí jedlo a to potom konzumuje vo svojej kancelárii. napadlo mi, že keď už mi nemôže dať nehu v štandardnom partnerskom poňatí, mohol by som ju vnímať prostredníctvom pokrmu, ktorý sama prichystala, že by som sa k tým jej obedom nejak dostal a z času na čas ho normálne zjedol. kolegovi som preto navrhol, že mu dám 5 gastrolístkov, ak mi zoženie jej obed, ale ten to odmietol.. no a problém spočíva v tom, že sa vôbec neviem vynájsť, ako by som sa k tým obedom dostal najlepšie tak, aby som z toho nevyšiel ako úplný debil. vedel by niekto poradiť ako to zinscenovať? prostredníctvom toho pokrmu by som od nej sprostredkovane dostal ako keby tú nehu, lásku a pohladenie, ktoré mi fyzicky ako žena nemôže dať, resp. to ani nemôžem od nej požadovať, len problém je v tom, že sa neviem dostať ani k tomu jedlu. vďaka za každú radu vopred.

alibi

podla mna ak jej povies, ze aj ty by si rad domace obedy a ze jej das 5 eur za jeden co ti donesie z domu urcite nepovie nie. zeny sa rady staraju a lichotilo by jej to :D

Dadula56

Ved to zaonac tak, ze nemas domacu stravu, ze si sam navarit nevies a ze by si rad ochutnal, lebo mas po krk restauracnych zariadeni. Ak mate nejake vztahy na urovni kamaratstva, tak by to nemal byt problem. Je to logicky dovod, vela ludi to tak ma, ze su vysadeni na domace varenie.
To je jedna vec, ze k obedu sa dostanes, ale podla mna je ta posadnutost nezdrava...

TinaM

Beskyd...a nechces ju radsej pozvat na obed? Bez nejakych umyslov, proste by ste sa spoznali. Alebo namiesto tychto strategii radsej venuj energiu praci.A poobzeraj sa po nejakej dostupnejsej (strave).

beskyd

nie je to vymyslená téma a myslím to vážne.
.
stonka, mohol by to byť priestupok proti majetku, ak by som jej ho ukradol, čo samozrejme neprichádza do úvahy v žiadnom prípade:)
.
odpadnem, kolegovi som chcel dať gastráče, aby za ne od nej ten obed kúpil a následne by mi ho dal zjesť a ak by mu nejaký gastráč ostal, mohol si ho nechať. kolega to neroztrúbi a nechodíme výťahom keď sme na prvom...:P ..v podstate keby sa to aj dozvedela, nič hrozné by sa asi nestalo podľa mňa.
.
anjelik*, vďaka za radu, fakt si myslíš, že to nebude vyzerať divne, keď jej toto poviem? nebude si myslieť, že som úplný pako? veď aj tu mi skoro každý píše, že som sa zbláznil a pod... no to jedlo má určite z domu a pre mňa nie je problém jej zaobstarať náhradu.. v blízkosti pracoviska sú 3 reštaurácie, potraviny, mäsiarstvo, ešte aj menšie trhovisko..

TinaM

Uz dlho chodim na toto forum, ale este sa mi nestalo, ze by som mojmu priatelovi citala nejaky prispevok. No ale toto som si nemohla nechat len pre seba :D

stonka

ale take domace makove slize od kyprej starsej kolegyne bez umelych ceckov, vlasov a nechtov-to je pre beskyda neprekonatelne lakava, az fetisisticky vzrusujuca predstava :-)

Dadula56

Beskyd a este nieco: to ti nevadi, ze chudina zostane bez obeda?Hlavne to nerob, ked bude mat navarene makove slize, lebo ked ta uvidi s makovym usmevom a hned jej dopne odkial vietor fuka.