Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa dostať k obedu kolegyne?

Príspevok v téme: Ako sa dostať k obedu kolegyne?
beskyd

priatelia, takáto vec.. v práci mám kolegyňu, na ktorú som dosť namotaný, akurát že pani je odo mňa o dosť staršia a okrem toho je vydatá, čiže neprichádza do úvahy niečo riešiť. ale denne ju vídavam na chodbe, schodoch a pod. a vzbudzuje to vo mne pomerne silnú emóciu... zistil som ale, že narozdiel od ostatných kolegov nechodí normálne na obedy, ale z domu si nosí jedlo a to potom konzumuje vo svojej kancelárii. napadlo mi, že keď už mi nemôže dať nehu v štandardnom partnerskom poňatí, mohol by som ju vnímať prostredníctvom pokrmu, ktorý sama prichystala, že by som sa k tým jej obedom nejak dostal a z času na čas ho normálne zjedol. kolegovi som preto navrhol, že mu dám 5 gastrolístkov, ak mi zoženie jej obed, ale ten to odmietol.. no a problém spočíva v tom, že sa vôbec neviem vynájsť, ako by som sa k tým obedom dostal najlepšie tak, aby som z toho nevyšiel ako úplný debil. vedel by niekto poradiť ako to zinscenovať? prostredníctvom toho pokrmu by som od nej sprostredkovane dostal ako keby tú nehu, lásku a pohladenie, ktoré mi fyzicky ako žena nemôže dať, resp. to ani nemôžem od nej požadovať, len problém je v tom, že sa neviem dostať ani k tomu jedlu. vďaka za každú radu vopred.

LILIII

ja umrem z vas ludia :D tak mne nedavno spapal kolega taktiez obed (z chladnicky) mala som rovnaky obedar ako on a on ani netusil co mu jeho zena navarila ,tak sa pustil do toho mojho obedu ,alebo zeby mu o nieco islo ? no tak neviem ,asi sa s nim porozpravam :D
ooch beskyd nehrabe ti trosku ? ;)

Iba Katka

Lost ja mám okolo seba tiež chlapov, čo varit nevedia :D Priateľ maximálne špagety spraví a otec ani to ne... Praženica je úspech :D

Lulu2011

navidim dovod sa takto uspokojovat, nic by ti to nedalo z dlhodobeho hladiska

lost - ide o to, ci jej muz vie varit, moj muz pre mna urobi rozne veci, za co som mu vdacna, ale varit napr. nevie a ani sa nechysta :)) a poznam malo chlapov co vedia varit zial

beskyd

ved prave, ze kedze respektujem ze si niekoho nasla, uspokojil by som sa s tymi obedmi lebo to vnimam ako urcity kontakt s nou a istu formu nasej interakcie...

Vojtoo

Lulita, no preco nie :)
poznam ludi kde vari manzel :)
resp. skor na striedacku, ale ak su idealny par, tak moze byt :D

Vojtoo

nechaj sa nejak ponuknut :D
alebo jej proste povedz, ze jej obedy vonaju uzasne a nech ti donesie raz jeden tiez :)

inac myslim si ze mas smolu, mal by si respektovat, ze niekoho si uz nasla, to ze su spolu nieco znamena..

a pockaj si na "nebo" tak to bude "kazdy s kazdym" udajne (pisal som do x-farnosti, ale jednoznacnu odpoved som nedostal, tj. s ktorou zenou budem v nebi, ak mi manzelka zomrie na druhy den/tyzden a potom si najdem dalsiu zenu na cely zivot..) nikto nevie, haha, a ze ver tomu.. to je jedno

presne pre tento dovod som nic neurobil, ked sa mi v skole pacila jedna baba, je tomu uz asi 8 rokov..

alebo vies co :D normalne to skus, prinajhorsom stratis pracu za obtazovanie zien ale aspon budes spokojny ze si to skusil. tato sarkasticka rada sa mi nema ako vratit, kedze zenu nikdy mat nebudem, takze horsa do toho!!! :D

ale podla mna ju mas zidealizovanu.. a aj keby nemas, mas proste SMOLU, ze takych zien je malo na svete.. tj. narodil si sa na zlu planetu, vitaj v klube... clenske je zadarmo,dont worry, be happy...

Lulita

no pochybujem, ze jej vyvara manzel, ale je to jedno, ale cloveka uz nic neprekvapi, naposledy ma odrovnala tema o dierach na verejnych wc, kde sa da anonymne uspokojit :D a toto ma dorazilo este viac, psychicky sa ukajat nad domacou polievkou