Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa dostať k obedu kolegyne?

Príspevok v téme: Ako sa dostať k obedu kolegyne?
beskyd

priatelia, takáto vec.. v práci mám kolegyňu, na ktorú som dosť namotaný, akurát že pani je odo mňa o dosť staršia a okrem toho je vydatá, čiže neprichádza do úvahy niečo riešiť. ale denne ju vídavam na chodbe, schodoch a pod. a vzbudzuje to vo mne pomerne silnú emóciu... zistil som ale, že narozdiel od ostatných kolegov nechodí normálne na obedy, ale z domu si nosí jedlo a to potom konzumuje vo svojej kancelárii. napadlo mi, že keď už mi nemôže dať nehu v štandardnom partnerskom poňatí, mohol by som ju vnímať prostredníctvom pokrmu, ktorý sama prichystala, že by som sa k tým jej obedom nejak dostal a z času na čas ho normálne zjedol. kolegovi som preto navrhol, že mu dám 5 gastrolístkov, ak mi zoženie jej obed, ale ten to odmietol.. no a problém spočíva v tom, že sa vôbec neviem vynájsť, ako by som sa k tým obedom dostal najlepšie tak, aby som z toho nevyšiel ako úplný debil. vedel by niekto poradiť ako to zinscenovať? prostredníctvom toho pokrmu by som od nej sprostredkovane dostal ako keby tú nehu, lásku a pohladenie, ktoré mi fyzicky ako žena nemôže dať, resp. to ani nemôžem od nej požadovať, len problém je v tom, že sa neviem dostať ani k tomu jedlu. vďaka za každú radu vopred.

Maoam

ta3 - beskyd nie je ten typ, ze by si robil z niekoho prdel, on to mysli smrtelne vazne, mozno ma nejaky psych. problem, vsetko je mozne

je do nej velmi zalubeny, predtym desat rokov ziadny vztah nemal, ze sa za ten cas v cloveku udeju zmeny, je jasne, keby nasiel mladu babu, ktora by bola prototypom tejto vydatej, ale v slobodnej forme, mozno by to klaplo, ale tam zasa bude mat pocit menejcennosti atd, mozno prave preto si vybral vydatu, lebo vie, ze ju mat nikdy nebude...ale tak aspon snivat a divat sa moze...

je to na terapeuta :D

ta3

Beskyd patri k mojim oblubenym, povazujem ho za velmi inteligentneho cloveka, ale co je vela, to je moc, predtym nemal odvahu sa priblizit k slobodnemu dievcatu, ktore ho chcelo len preto, ze sa necitil byt dost dobry pre nu a teraz toto, nie je nic zvlastne, ked sa mlady muz zamiluje do starsej vydatej kolegyne, ale to cele pozadie co je za tym, co ocakava od jej obeda, sa mi vidi pritiahnute za vlasy, mam pochopenie pre vseliake blaznovstva, ale toto je aj na mna privela, dobre som sa pobavila na jeho, ale aj na reakciach inych, ale neverim tomu, ze si z nas nerobi dobry den

Maoam

Beskyd je do tej vydatej, milej, srdecnej, inteligentnej a kultivovanej damy proste BEZNADEJNE ZAMILOVANY

a ked je clovek zamilovany, tak...

ale vzdy si vybera take typy, ku ktorym sa nie a nie dostat a tak to zasa ostane v platonickej rovine :-/

fero11111

tak ja neviem moja byvala kamoska kolegyna mi donesie obed svoj z domu relativne v pohdoe bez problemov a nikto s toho nerobi ze chodime spolu :D

ale ty original keby ti dala obed ja prisam bohu verim tomu zeby si snim odisiel za rok a urobil sa nanom :D brutal

gumka

prepac beskyd, ale tak som sa este nikdy na tomto fore nezasmiala. Proste toto tu este nebolo...
Ak zartujes, tak super, ak nie, zabudni na nu, kedze je zadana a ma deti.

LILIII

jedlo ako nahrada objatia ,dotyku a nehy ???!! ...hmmm beskyde ,beskyde si na tom zle :))) ....neviem co citil kolega ,ked mi obed zjedol ,skor hlad pochybujem ,ze myslel na nejaku nehu ci objatie
aj moj kolega je zenaty ,takze ten jeho mozny zaujem ignorujem skor si myslim ,teda dúfam ,ze sme len dobry kolegovia a nic viac .....
----
zoparkrat som tu citala tvoje prispevky a mozem povedat ,ze skoro stale si reagoval rozumne ,pisal k veci no zrazu pises akoby si bol uuuplne mimo ,alebo si robis prdel a cakas ako ludia zareaguju ? asi ano ,ze ?
neviem ti poradit ,este som nebola az tak privelmi zalubena ,aby som niekomu prenasledovala obedar
len ti prajem vela lasky beskyd :)