priatelia, takáto vec.. v práci mám kolegyňu, na ktorú som dosť namotaný, akurát že pani je odo mňa o dosť staršia a okrem toho je vydatá, čiže neprichádza do úvahy niečo riešiť. ale denne ju vídavam na chodbe, schodoch a pod. a vzbudzuje to vo mne pomerne silnú emóciu... zistil som ale, že narozdiel od ostatných kolegov nechodí normálne na obedy, ale z domu si nosí jedlo a to potom konzumuje vo svojej kancelárii. napadlo mi, že keď už mi nemôže dať nehu v štandardnom partnerskom poňatí, mohol by som ju vnímať prostredníctvom pokrmu, ktorý sama prichystala, že by som sa k tým jej obedom nejak dostal a z času na čas ho normálne zjedol. kolegovi som preto navrhol, že mu dám 5 gastrolístkov, ak mi zoženie jej obed, ale ten to odmietol.. no a problém spočíva v tom, že sa vôbec neviem vynájsť, ako by som sa k tým obedom dostal najlepšie tak, aby som z toho nevyšiel ako úplný debil. vedel by niekto poradiť ako to zinscenovať? prostredníctvom toho pokrmu by som od nej sprostredkovane dostal ako keby tú nehu, lásku a pohladenie, ktoré mi fyzicky ako žena nemôže dať, resp. to ani nemôžem od nej požadovať, len problém je v tom, že sa neviem dostať ani k tomu jedlu. vďaka za každú radu vopred.
Ako sa dostať k obedu kolegyne?
2 anjelik* to je super rada. on je zamilovany a nema u nej sancu. ak sa bude pokusat o kontakt tak sa len viac namota a nakoniec spravi nejaku blbost. podla mna by mal obmedzit kontakt na minimum
Nikdy nevieš, možno keď ju bližšie spoznáš, získaš dobrú priateľku. Pokiaľ neskúsiš, nezistíš. Nemyslím, že by to dopadlo katastrofálne a ani že si úchylný. :o)) Len sa vo vlastnom záujme nenamotaj viac, ako je zdravé. :o)
lienocka2808, odpoved na tu otazku je v mojom prispevku z 19.46..
.
ovecka, nejde to celkom tak, ako pises kedze ja nikdy nie som pri tom, ked ona obeduje. nie sme open space, kazdy je vo svojom kancli, ona si to predpokladam akurat vyberie z chladnicky na chodbe a zohreje v mikrovlnke a zje to u seba, jedine ze by som k nej vtedy akurat vbehol po akoze nejaku konzultaciu co sa prace tyka... jedine tak. a kolega je pohodak a tuto vec mame odkomunikovanu, nema dovod mat obavy ze som nejaky zlodej.
.
achjajjj, nie nie som ten isty.
.
anjelik*, ty si to zrejme pochopila ako jedina, aspon niekto.. a presne si vystihla, ze je prirodzene slusna, je to jedna z jej kvalit ktore ju robia velmi pritazlivou, je to distingvovana (hoci nie skrobena ani porcelanova) dama na urovni s velmi prijemnym prejavom a vyrazom. tiez netvrdim ze na mna vyleti ale chapem ze jej to moze prist dost nestandardne a natolko ju nepoznam aby som vedel odhadnut reakciu. lebo zas nechcem aby si myslela ze si z nej robim srandu, kedze jej nemozem povedat pravdu. .. a sama vidis aj z tychto reakcii, kolko ludi to absolutne nechape a vyvodzuje z toho mylne rychlokvasene usudky ze si robim srandu, nudim sa a pod. chapem tiez to, ze by to bola slaba nahrada za vztah, ale viac si ku nej proste dovolit nemozem.
.
dadula56, je z rovnakeho poschodia aj z rovnakej "divizie", robime tu istu robotu a nase kancelarie su velmi blizko seba... ale tie kancelarie byvaju zavrete..
.
fero11111, diplomovku a obhajobu mam uz nejaky ten cas za sebou.
lol toto :D
kokos :D
diplomovka?
beskyd a co by si z toho mal, keby si zjedol jej obed?? orgazmus?? toto je trosku na hlavu postavene. Hraniciace s niecim uchylnym :)
jaaj len tak zapnem toto fórum medzi toľkým učením, a hneď som sa pekne pobavila. no teda ďakujem pekne:D
to je bud uchyl alebo si robi prdel (trebalo by ist von medzi ludi a nie sa nudit na nete)
Tak túto tému som si prečítala len zo zvedavosti, aká somarina z toho vylezie. No a somarina je na to ešte moc pekné pomenovanie ))))))) Beskyd to si strieľaš zo seba, alebo z ľudí na fóre ?
no mna to az tak neprekvapuje beskyd mi prisiel vzdy trosku vysinuty... a to s tym obedom... akoze neberiem to nijak zle ale najprv povie ze v BA nieje zena ktora by ho bola hodna a potom ten ideal je pre neho nejaka stara vydata korcula ktorej xce zozrat obed...
inak podla mna by sa k nemu dalo normalne dostat... ale asi by som na to nesiel tak zostra... mozes sa jej spytat co to ma a ze to dobre voni a tak a nadhod ze by si aj ty rad takyto obed :) a mozno sa ponukne sama a ak nie tak mozes skusit si sam vypytat ze ci by ti nabuduce nedoniesla... min ochutnat by ti asi dala
inak ten kolega musel byt z toho dost mimo. dufam ze si mu povedal ze si do nej zamilovany lebo to je asi jedine vysvetlenie po ktorom by som sa takeho kolegu nezacal bat a strazit si pred nim veci...