Ako sa dostať k obedu kolegyne?

Príspevok v téme: Ako sa dostať k obedu kolegyne?
beskyd

priatelia, takáto vec.. v práci mám kolegyňu, na ktorú som dosť namotaný, akurát že pani je odo mňa o dosť staršia a okrem toho je vydatá, čiže neprichádza do úvahy niečo riešiť. ale denne ju vídavam na chodbe, schodoch a pod. a vzbudzuje to vo mne pomerne silnú emóciu... zistil som ale, že narozdiel od ostatných kolegov nechodí normálne na obedy, ale z domu si nosí jedlo a to potom konzumuje vo svojej kancelárii. napadlo mi, že keď už mi nemôže dať nehu v štandardnom partnerskom poňatí, mohol by som ju vnímať prostredníctvom pokrmu, ktorý sama prichystala, že by som sa k tým jej obedom nejak dostal a z času na čas ho normálne zjedol. kolegovi som preto navrhol, že mu dám 5 gastrolístkov, ak mi zoženie jej obed, ale ten to odmietol.. no a problém spočíva v tom, že sa vôbec neviem vynájsť, ako by som sa k tým obedom dostal najlepšie tak, aby som z toho nevyšiel ako úplný debil. vedel by niekto poradiť ako to zinscenovať? prostredníctvom toho pokrmu by som od nej sprostredkovane dostal ako keby tú nehu, lásku a pohladenie, ktoré mi fyzicky ako žena nemôže dať, resp. to ani nemôžem od nej požadovať, len problém je v tom, že sa neviem dostať ani k tomu jedlu. vďaka za každú radu vopred.

lenulik6

Ked zjes jej obed, podla mna ta to nejak neuspokoji a budes chciet viac )

Inak mne sa tiez teraz paci jeden zenaty :)

Maoam

beskyd, vsak jej povedz, nech sa ta skutocne DOTKNE, z toho budes mat viac ako z rychlo zbuchnuteho obeda do roboty, ktory mozno ani ona nevarila...

mozno ta jemne pohladi, alebo pohladka po hlavke...:DD

je VYDATA, vyhod si ju z hlavy alebo hladaj JEJ podobnu ale solo babu

Lulu2011

beskyd - ty si fakt divny, ze neha do jedla, asi vela romantickych hatlanin citas, ti poviem ako zamestnana zena pripravuje jedlo, zbucha raz dva a odbieha od sporaka k inym veciam, ty mas fakt svoj dymovy zamocek ruzovy...kks

beskyd

ved prave, ze ju nemozem nikam pozvat kedze je vydata, to by bolo uplne zle, preto som dostal napad s tymto obedom.. vnimam to ako nieco co je osobnej povahy a vlozila do toho seba samu a pripravovala to podla vsetkeho s citom jej vlastnym.. mala by to byt akasi nahrada jej objatia, dotyku a nehy.. mozno to takto vnimal aj ten tvoj kolega, tazko povedat, heh... a vidim ze v tvojom pripade vas ten zjedeny obed este aj zblizil:o)

LILIII

no takto ,ten moj kolega mal neustale potrebu mi v praci radit ,stale mi bol za chrbtom a preto mi tak trosku liezol na nervy no ten obedar to nejak urovnal ...... ked mi spapal obed ,len som sa zasmiala ,nebrala som to nejak tragicky a mozem povedat ,ze to ako sa mi ospravedlnil sa mi aj pacilo :))
odvtedy chodime obedovat stale spolu ,ked nieco v praci potrebujem utekam poziadat o radu jeho ,dokonca sa vyjadril ,ze mu je so mnou fajn ,ale ja som myslela akoze fajn v praci :-/ ..... a zrazu tu citam tvoju temu a uvazujem ako to ten chlapec myslel :D ..... tusim si ma trosku zneistil tvojou temou fuuuha no ja neviem ,lebo on sa vazne divne ku mne sprava ,uz si to vsimlo vela ludi .... no ok ,takze co ty podniknes ? ja by som ti skor poradila pozvat ju niekam a nie spekulovat s obedarom

beskyd

sak nie, vyhovoril by som sa, ze som netusil, co mi navarila mama, ale asi by som fakt vyzeral ako blb.. a ty si to ako zobrala? vytocilo ta to resp. myslis si kvoli tomu ze kolega je somar alebo to beries v pohode?

LILIII

ved to uz za akeho "retarda" budes a na co sa vyhovoris ?
ze "pani prepacte ,ale ja som zabudol co som si vcera navaril" :D no neviem skus a potom napis celkom ma to zaujima .... a ja napisem ako som dopadla s kolegom :DDD