priatelia, takáto vec.. v práci mám kolegyňu, na ktorú som dosť namotaný, akurát že pani je odo mňa o dosť staršia a okrem toho je vydatá, čiže neprichádza do úvahy niečo riešiť. ale denne ju vídavam na chodbe, schodoch a pod. a vzbudzuje to vo mne pomerne silnú emóciu... zistil som ale, že narozdiel od ostatných kolegov nechodí normálne na obedy, ale z domu si nosí jedlo a to potom konzumuje vo svojej kancelárii. napadlo mi, že keď už mi nemôže dať nehu v štandardnom partnerskom poňatí, mohol by som ju vnímať prostredníctvom pokrmu, ktorý sama prichystala, že by som sa k tým jej obedom nejak dostal a z času na čas ho normálne zjedol. kolegovi som preto navrhol, že mu dám 5 gastrolístkov, ak mi zoženie jej obed, ale ten to odmietol.. no a problém spočíva v tom, že sa vôbec neviem vynájsť, ako by som sa k tým obedom dostal najlepšie tak, aby som z toho nevyšiel ako úplný debil. vedel by niekto poradiť ako to zinscenovať? prostredníctvom toho pokrmu by som od nej sprostredkovane dostal ako keby tú nehu, lásku a pohladenie, ktoré mi fyzicky ako žena nemôže dať, resp. to ani nemôžem od nej požadovať, len problém je v tom, že sa neviem dostať ani k tomu jedlu. vďaka za každú radu vopred.
Ako sa dostať k obedu kolegyne?
to mi pripomina tuto temu. aj ten ksicht sa bachol do starsej. nie si to nahodou ty ten isty? to je nejaka nova moda tusim sa to vola gerontofilia.
Ak je taká, ako ju opisuješ, tak je určite aj prirodzene slušná a tak pochybujem, že ti začne nadávať. :o) Ja rozumiem presne, čo myslíš tým oduševnením jedla..len vieš, ako ti tu píšu, je to len slabá nahrážka normálneho vzťahu. Ale nikde nie je predsa napísané, že by si nemohol niekoho milovať nezištne a bez toho, aby ti dotyčná lásku aj opätovala. Podľa mňa je to lepšie, ako byť necitlivý zmrd, ktorý chce ženu iba využiť. Len sám zváž, či ťa to skutočne napĺňa a či by nebolo lepšie *zaloviť* v iných vodách. :o) Veď pozri koľko rozumných, inteligentných žien je len na tomto fóre a určite vedia aj dobre variť.:o)) Väčšina ani telku nepozerá, o zdravie sa stará, na silikóny nemá...čo by si chcel viac?? :oP
No, ak nie ste vyslovene na kamaratskej baze, tak by to asi vyznelo cudne. Ze preco to chces akurat od nej, zrejme mas aj ine kolegyne/kolegov, ktore/i varia a ked je ona z ineho poschodia, ci inej divizie...neviem. Skor sa radsej snaz zabudnut a neziv v sebe tieto marne tuzby. Ved sa z toho zosypes raz.
maoam, hej, som stále v štátnej správe, hoci som zmenil job a polepšil som si, čo sa týka práce ako takej, aj platu.. ale to je teraz jedno. vzťah som mal normálne na strednej, odvtedy som nemal nikoho, ale o to nejde, ja nepotrebujem hocikoho za každú cenu zase:) o inom probléme ako píšem tu, neviem, možno nejaké bežné veci, vždy by mohlo byť lepšie, ale aj horšie, všakže..
TinaM, nad tým som tiež rozmýšľal, akurát nemám pocit, že je vhodné pozývať staršie vydaté ženy na obedy...
.
dadula, takže ty si tiež myslíš, že to s ňou môžem takto priamo riešiť? vzťahy sú fajn, ale napríklad neriešime súkromné veci, len tak prehodíme sem tam pár slov na chodbe, je ku mne milá... ale kamarátsky vzťah je asi silné slovo.. čo ja viem...
.
alibi, myslíš? nepošle ma do čerta, že si z nej strieľam, nenaštve sa? nepovie mi, že si mám doma spraviť obed sám alebo niečo v tom zmysle, nech si robím srandu z rovesníkov? veď to by sa celé zrútilo..
.
stonka, čojaviem, vzťah s matkou skôr vlažný, ale povedal by som, že nekonfliktný. čakal som takú reakciu, ale podľa mňa to s tým nesúvisí..
.
obed, tak ako píšem, čakám od toho akúsi emocionálnu náhradu za všetko to, čo by mi poskytla v prípade, že by sme boli partnermi, čo však nie je možné. je to veľmi milá, srdečná a láskavá žena, pôsobí, že do všetkého, čo robí sa vkladá, preto si myslím, že aj ten pokrm pripravuje pre seba a svojich blízkych s láskou, ktorú by som prostredníctvom toho jedla nejakým spôsobom absorboval...
beskyd: priprav jej OBED ty a daj jej ho ;-)
ale je vydata, co si od toho slubujes?
chyba ti mama?
beskyd: ja som bola v tom, ze si uz konecne odisiel z tej nenavidenej statnej spravy a uz brazdis na kamione po svete....a ty zasa trcis dakde v kancli na SVK a si posadnuty vydatou zenou, ktora si nosi z domu vlastny obed, lebo jej nechuti ten v kantine ci restike, kam chodia ostatni kolegovia
nuz, neviem co povedat, mal si ty vobec niekedy normalny vztah s dievcatom/mladou zenou?
to su extremy, na strednej platonicka laska, 10 rokov nic a teraz vydata zena
aky mas vlastne skutocny problem?
Obed: to je fetisizmus.
Prečo sa jej neopytas sám či ti nepredá obed? Lebo vieš že je to divne. Ale kolegu nabadas, aby to spravil.
čo očakávaš od toho, keď ten jej obed skonzumuješ? akú nehu, keď si pre ňu ľahostajný?