Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Debilne relacie

Príspevok v téme: Debilne relacie
galinea

Ahojte, mam jeden problem, som clovek, ktory studuje dve vysoke skoly, ma pracu, postavenie, citam, vzdelavam sa. Ocakavam to aj od partnera, resp. paci sa mi, ked je trosku na vyssej urovni. Mam priatela, je naozaj dobry a mily, len jedna vec ma vytaca. Pozera stupidne programy ako Farma, Farmar hlada zenu, Mama ozen ma,Buckovci. Neskutocne ma to vytaca, pretoze ja tieto relacie povazujem pre stupidnych ludi. Velakrat som mu povedala, ze to je pod jeho uroven a preco to pozera. Co mam robit? Mam ho rada, ale tym to ako keby prekracoval moje hranice idealneho chlapa :(

Fleur-de-lis

Súhlasím s tým, že ako sa Galinea vyjadrila vyznieva povýšenecky. Ale ja sama poznám ľudí, čo sa takto vyjadrujú, ale pritom to tak nemyslia. Nemusí byť snob len preto, že má záľubu vo vedomostiach a že si pre relax vyberá niečo, čo nedegraduje ľudskú hodnotu.

xxy

mila fleur de lis, ja pozeram tv cca raz tyzdenne, niekedy je aj to moc. vo vynimkach castejsie, vid hokej. takze zo mna asi tie telky taky business mat nebudu. ja nepotrebujem vysvetlovat ako to funguje a podobne, naozaj nemam podpriemerne iq, ze tomu nechapem. podla mna neni odpad iba reality show, ale 99 percent toho, co vysielaju. cize ci si vyberem obcas pozerat to alebo ono, rozdiel v tom nevidim. ale aby som mala partnersku krizu kvoli reality show, tak to by som musela byt na tom fakt zle. a to je to, o co tu ide.

Agnes999

galinea no asi nebudes v charaktere moc pekny clovek, nielenze si namyslena a pozeras na kazdeho zhora, este nam aj prajes len vsetko zle za to, ze sme ti napisali svoj nazor. Sa divim ze ten tvoj s tebou este je. Kludne ho kopni do zadku ked je pre teba moc primitivny a poobzeraj sa po nejakom intelektualovi, co studuje dnom i nocou a nikdy nerelaxuje. Ale nie som si ista, ci sa taky dokonaly chlap, co by sa tebe aspon v tvojej bezhranicnej dokonalosti aspon vyrovnal uz narodil. A ak hej, ci bude chciet zrovna nejaku namyslenu snobku. Takyto chlapi chcu k sebe zvacsa jednoduche prijemne usmievave zeny.

Tak tak

dadula56 pomenovala si to presne tak ako to vnimam ja. Presne je to ,ako keby sa človek vysmieval telesne či mentálne hendikepovanému človeku na ulici. No ale čo uz mnohým to nevysvetlíš :-( a oni pri tom ešte relaxuju. no coment

Fleur-de-lis

Ale nemyslím, že je s ním z dlhej chvíle. A ak si teda hľadá partnera na život, tak sa potrebuje zamyslieť aj nad tým, čo to znamená pre budúcnosť.
To sa volá zodpovedný prístup :)

Terezzza

S tou sledovanostou je pravda, ak sledujete tieto relacie a podporujete ich, tak prispievate tvorcom 20 Eur na hodinu! Preto je to super business a preto je aj vela takychto relacii. Len Jojka kolko ich ma....potom sa necudujme, ze zarabaju miliony!

Maoam

a kde je napisane, ze Xxy to pozera vsetko? ci to niekde spomenula? tak to som asi prehliadla,a le ako ju poznam, nepasuje to k nej

moja telka je zapnuta tak hodinu tyzdenne a co - aj tak akceptujem fakt, ze drviva väcsina ludi pozera tie relacie, filmy, telenovely a t d.

Gaussova krivka nepusti

je to ich volba, ich vec, ale to sa netyka iba televizie, ale vsetkych medii, politiky a mohli by sme pokracovat dalej

no a tito tu, nemaju deti a ona sa vzdy moze rozhodnut pre to, ze tento partner vhodny nie je a vhodny bude iny, ktory je presne ako ona...takze nerobte tu z toho kovbojku a trocha sa uvolnite...ste naspanovani totalne

Fleur-de-lis

xxy - ale ty si uvedomuješ, že tým sledovaním podporuješ takýto program, a to, že sa budú aj naďalej vyrábať len takéto hovadiny lebo majú dobrú sledovanosť? Tak kde sú tvoje hodnoty keď ide o podporovanie ponižovania a využívania druhých? Ja nehovorím, že ľudia nemajú žiadne hodnoty, keď to pozerajú, ale mnohí si neuvedomujú čo tým podporujú a berú všetko na ľahkú váhu.
Nečakaj potom, že bude v telke niečo zmysluplnejšie.
Každý má rozum, verím, že každý má schopnosť rozlíšiť čo je prospešné a čo nie, ale ľudia to už nerobia, prosto nevyužívajú svoje danosti a idú ako také stádo za tým, čo sa im ponúka - veď to robia všetci, tak to nemôže byť také zlé...