Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Debilne relacie

Príspevok v téme: Debilne relacie
galinea

Ahojte, mam jeden problem, som clovek, ktory studuje dve vysoke skoly, ma pracu, postavenie, citam, vzdelavam sa. Ocakavam to aj od partnera, resp. paci sa mi, ked je trosku na vyssej urovni. Mam priatela, je naozaj dobry a mily, len jedna vec ma vytaca. Pozera stupidne programy ako Farma, Farmar hlada zenu, Mama ozen ma,Buckovci. Neskutocne ma to vytaca, pretoze ja tieto relacie povazujem pre stupidnych ludi. Velakrat som mu povedala, ze to je pod jeho uroven a preco to pozera. Co mam robit? Mam ho rada, ale tym to ako keby prekracoval moje hranice idealneho chlapa :(

Pan_makaron

" Mam ho rada, ale tym to ako keby prekracoval moje hranice idealneho chlapa :("

No vidis keby si chcela chlapa ozajstneho, normalneho a nie idealneho tak nemas problem. Chyba je v tebe.

Ak ma mentalne narocne zamestnanie (to je take kde vela pracuje hlavou) je pochopitelne ze chce vypnut. Treba vediet aj primitivne sa zabavit.

odpovedam

Veruze sa to tu zvrtlo. nechapem, preco idete do extremov (neiktori z vas). Bud je niekto primitiv, lebo pozera TV alebo je niekto prudko iteligentny a o medialny obsah ani nezakopne. V prvom rade obsahy ponukane TV nie su kulturne obsahy. Su to len komodity, teda predavany tovar. Cielom tychto spominanych relacii a povedzme serialov z nasej produkcie nie je nic ine, len predavat reklamny priestor pred, po a pocas vysielania. Uplne zbytocne tomu pridavate nejaku vahu, nema to vahu ziadnu. televizie neziju z vasich penazi, ziju z penazi inzerentov. Ci sa vam tie obsahy pacia/nepacia, ci ich sledujete/nesledujete, na biznise to nic nemeni. Dokonca su tieto relacie casto najmenej sledovane.

Stale tu budu trapne reality show, bulvar, infotainment v spravodajstve, pribehy ludi ci senzacie. Ludska psychika na to reaguje. Dokonca aj ti, co sa dusuju, ze toto v TV nesleduju, "sleduju" to v inej forme.

Co sa tu vsak riesi a co tu mnohych najskor poburilo, je to, ako povysenecky sa Galinea stavia, vraj ona je na vyssej urovni. Nikto jej neberie to, ze spominanie programy sa jej nepacia. Ved ani mne. No ide o ten ton, dokonca urazlivost, kedze nam zapriala velmi nepeknu vec. Niekto tu nacrtol temu hodnot. Je hodnotne povazovat niekoho "pod uroven" kvoli TV vkusu?

Blbec

A este nieco tu je len vyzitka toho ako je slovensky narod pozadu... V krajinach europy tie relacie ficia uz dlho, ale uz je to take ptesytene ze nikto to tam nepozera, preto prisli s tymi projektami na slovensko ako velky bum... este par relacii a pojde to prdele, lebo sledovanost uz aj tak klesa...

Terezzza

Agnes, to je pekne, ze mas taku susedu, ale nevies, ci uz nema titul. Su ludia, ktori uz maju tituly a este maju malo a studuju. Takze by som sa velmi neobuvala do nej, ked ju nepoznas. Ked je priatel s nou 6 rokov,ako som sa docitala asi nebude taka zla!

Blbec

Je fakt podivne co tu pisete, stupidny slovensky narod, slovenske relacie.... Tie projekty ako farma a pod. nepochzaju zo slovenska tvorcovia napr. vo farme su holdania a pod.
Inak co sa tyka tychtov projektov, myslim ze zo zaciatku to ludia sledovali bolo to nieco "nove" len s postupom casu dookola sa opakujucich relacii so stale rovnakou stupuditou uz prestali ludi bavit.... Ked si tvorcovia kupia format ma 4roky tak televizia musi odvisielat 4farmy aj ked by to uz ludia nechceli pozerat. No ja osobne pri takych relaciach vzdy zaspim po 10min.

Agnes999

Ja mam susedu, je to vzdelana zena, ma VS a anglictinu ovlada slovom a pismom. Ma velmi dobre platenu pracu, mohla si dovolit kupit svojim detom byty a nechat ich uz v mladom veku byvat vo svojom. Napriek tomu tato osoba je velmi prijemna a vobec nie je namyslena. Vie sa s kazdym uplne normalne porozpravat, na nikoho nepozera zhora za to, ze pozera v telke ine programy alebo ma "primitivne" konicky. Kazdeho berie takeho aky je. Takychto ludi si vazim. Ale tuto slecna sice studuje dve VS, ale este nedokoncila ani jednu a uz sa citi ako nieco viac. Uz jej ani priatel nie je dost dobry. Tak bud sa spamata a zacne spravat normalne, alebo ju nikto nebude mat rad.

anka89

Ja tiez pozeram tieto relacie a tiez ich pokladam za stupidne ,ale uznaj kde sa tak zabavis nad hlupostou ludi je to ako komedia ja sa len cudujem televiziam ze takymto dementom za to platia ale co uz ked nevedia spravit zmysluplny program potom sa uchyluju aj k takym trapnym programom tvoj priatel je isto inteligentny ale chce sa pozriet kde az ludska hlupost vie zajst neries to a nekaz si vztah

Fleur-de-lis

xxy, prepáč, ja som síce písala ty ale myslela som to všeobecne, keď niekto...
Podľa mňa to dosť súvisí s hodnotami, keď niekomu nevadí podporovať takéto relácie.

Terezzza

ja tiez poznam takych ludi, ktori mozno vyzneju snobsky, ale su to fantasticki ludia a pomozu. Ja tiez neoblubujem tieto relacie a keby som byvala s partnerom a mali len jednu telku, tiez by som bojovala o to, aby sme si radsej pozreli nejaky pekny film. Takze mozno to galinea nemysli zle.