Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Debilne relacie

Príspevok v téme: Debilne relacie
galinea

Ahojte, mam jeden problem, som clovek, ktory studuje dve vysoke skoly, ma pracu, postavenie, citam, vzdelavam sa. Ocakavam to aj od partnera, resp. paci sa mi, ked je trosku na vyssej urovni. Mam priatela, je naozaj dobry a mily, len jedna vec ma vytaca. Pozera stupidne programy ako Farma, Farmar hlada zenu, Mama ozen ma,Buckovci. Neskutocne ma to vytaca, pretoze ja tieto relacie povazujem pre stupidnych ludi. Velakrat som mu povedala, ze to je pod jeho uroven a preco to pozera. Co mam robit? Mam ho rada, ale tym to ako keby prekracoval moje hranice idealneho chlapa :(

Laara

no citat zjavne nevies ty :D

hovorim prostost to jest jednoduchost

nie sprostost to jest hlupost

:) pekny den..a lepsie dioprtire

mily22

aj ja ked som zacinala chodit s mojim priatelom som odsudzovala vsetky tieto relacie a on sa veselo priznaval ze to kuka a kralovsky sa na tom bavi:P tak som si jedneho dna povedala, ze tak si to s nim raz pozriem a odvtedy to sem tam kukame spolu:D fakt sa na tom da dobre odreagovat, ale vsetkeho vela skodi samozrejme...

Laara

ebi777, ty co mas za problem? :D

ja som uplne kludna a absolutne tolerantna voci druhym a ich nazoru..tak to s tou prostostou si vyprosim..ja som neurazila teba, tak nechapem z akeho dovodu si sa ty k tomu znizila? trosku respekt..

galinea

Normalne som sa rozosmiala ako ste ma vykreslili, ste podareni, nic ma tak nepobavilo :DD...Som snobka, povysenecka, sekera, normalne chlapa mam na retiazke :DDDD ste zabili...nikdy som mu telku nevypla, ani mu nediktujem, co ma robit. Normalne sa bavim s ludmi a dokonca sa porozpravam aj s bezdomovcom. Chcem vidiet Vas, hajite seba, a svoje neviem ake uzasne nazory, ale ani Vy nie ste bez chyb. Ja som si Vase komentare precitala, dakujem za Vas cas a reakcie. Drzte sa! Prajem pekny slnecny den.

winki

No mne sa pri Bučkovcoch perfektne robia seminárky .... :D a to sa učím na A, B. To bude asi to vymývanie mozgov...hm.

ebi777

laaara kludni sa,
tu nejde o reláciu, ale je to oveľa myšlienkovo a hodnotovo hlbšie, len taký prostý človek ako si ty, presne tkato si to vysvetlí, lebo nevie čítať medzi riadkami

Laara

"spoločné "záujmy-hodnoty", je to na zamyslenie a neodkladné riešenie pre plnohodnotné budavanie budúcnosti"

to zato, ze nesleduju rovnake TV programy, nemozu spolocne budovat buducnost? :D zasnem, co tu citam..

niktori to tu zenu do takych extremov az no..podaktori tu spravili z jej priatela spravili "couch potate", co nic nerobi len od svitu do mrku sedi pri reality show..a o tom tu zakladatelka nikde nepise, inak by s nim uz tazko tahala 6. rok..

ak je pre slecnu VIP tak strasne smerodajny partnerov televizny vkus a preferencie..tak nech sa poobzera inde..cele..

k tymto pofidernym televiznym show len jedno..pokym to bude stale pozerat tolko ludi, kolko to pozera..bude to tu stale..co sa nad tym budem povznasat a rozculovat..nepaci sa mi, prepnem alebo vypnem a idem napr. do prirody..jezis, sak nech si kazdy robi a pozera, co chce..

ale to uz kde sme, ze chcem partnerovi diktovat, co smie a co nesmie pozerat?