Ahojte, mam jeden problem, som clovek, ktory studuje dve vysoke skoly, ma pracu, postavenie, citam, vzdelavam sa. Ocakavam to aj od partnera, resp. paci sa mi, ked je trosku na vyssej urovni. Mam priatela, je naozaj dobry a mily, len jedna vec ma vytaca. Pozera stupidne programy ako Farma, Farmar hlada zenu, Mama ozen ma,Buckovci. Neskutocne ma to vytaca, pretoze ja tieto relacie povazujem pre stupidnych ludi. Velakrat som mu povedala, ze to je pod jeho uroven a preco to pozera. Co mam robit? Mam ho rada, ale tym to ako keby prekracoval moje hranice idealneho chlapa :(
Debilne relacie
Juraj12 pacis sa mi, a pochopil si ma. Dakujem ;)
súhlasím s juraj... :)
ja by som tiež nebola rada, keby v mojej obývačke sedelo jedno prasiatko v ruke pivo, a zabával sa týchto reláciách :D
ale je takéto niečo ani nedopustím, že sa niečo takéto nenaskytlo
a to ešte nie som žiadna snopka
len si hľadám sebarovného, s ktorým si budem rozumieť
a vôbec sa nepovyšujem nad ostatných, preto nechápem tie útočné komenty, každí sme nejaké niekto rád chodí na opery, do múzeí, niektomu robia dobré tie spomínané relácie
dievčine sa nepáčia, chlapovi hej, dievčina prichádza do konfliktu sama so sebou, lebo si uvedomuje, že nemajú spoločné "záujmy-hodnoty", je to na zamyslenie a neodkladné riešenie pre plnohodnotné budavanie budúcnosti
juraj a ty s nimi sedis v obyvacke, ked to vies tak super opisat, ze jej priatel je lenivec, kt. nezaujima nic ine iba reality show?
neviem co tu vsetci z nej robite snobku. ona ma proste ine naroky, ma ciele, chce nieco docielit a myslim, ze nema problem sa bavit aj s normalnymi ludmi(nepisala by ani sem, nemyslite?). proste ale ked vidi, ze jej priatel sedi doma na riti, nic nerobi, ziadno nerozvija svoju osobnost a cumi na stupidne relacie, ktore vymyvaju mozog ludom, tak sa nad tym zamysla a dost to niekedy moze aj cloveka, ktory ma ciele, brzdit.
nj, ani ja nepoznám nikoho komu by sa tieto relácie páčili, skôr nadávajú, že sa nedá čo pozerať v telke, lebo takýmito trápnymi hlúposťami je presýtený celodený program
je uctihodne co vsetko robis, ale z tvojeho prispevku citit ze si o sebe myslis aka si snobka, niekde vysoko nad ostatnymi, skola nieje vzdy to co robi ludi mudrymi, obcas sa z nich stanu len namyslenci. stavim sa ze ked sa bavis s niekym len s "trapnou" strednou neprestanes ani na sekundu mysielt aky je to supak... je to tak usmevne smutne... citaj si dalej knizky, "vzdelavaj" sa a pln sa nepotrebnimi informacoiami ako moj HDD v pocitaci a nech ta skutocna mudrost cely zivot obchadza ako doteraz... takyto ludia ma vedia fakt vytocit... nieco podobne ako ked sa prachaci povysuju nad obycajnych ludi, ty to mas len z ineho uhlu
juraj, nie je pravda, ze vacsine ludi sa to paci ;-). Osobne nepoznam nikoho, kto by to sledoval. toboz nie takeho, co sa mu to paci. Z roka na rok televiziam klesa sledovanost. Narod nie je taky blby, ved ja pocuvam len same staznosti.
a vidiet aspon ze si ambiciozna. len sa snaz, ale neprehanaj to aby sa z teba nestala workoholicka ale nedavaj sa ani brzdit priatelom, ktory pozera tie stupidity. mozes to neskor lutovat, ze napr. ta brzdil prave on v dosahovani uspechov.
no tvoj priatel patri asi medzi vacsinu slovenskeho obyvatelstva, ktoremu sa taketo kydy co davaju v televizii pacia. bud sa s tym zmier alebo urob co povazujes za vhodne. ja tiez taketo k*ktiny nepozeram, ale slovensky narod to pozera, slovenskemu narodu netreba viac inteligentnejsich veci, jemu staci sa pozerat na taketo sracky. pustite si jojku a bezi tam: mama ozen ma, farmar hlada zenu, a ja neviem co za kraviny. ziadny dobry film, uz telku ani nepozeram, este ze mam internet a stiahnem si film z netu. je to fakt ubohost. tie televizie ziju na sprostosti ludu.